Cine e Mihaela Constantin de la Mireasa, sezonul 4. Concurenta este decisă să își întemeieze o familie

Cine e Mihaela Constantin de la Mireasa, sezonul 4. Află mai multe despre concurenta de la Mireasa 2021.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine e Mihaela Constantin de la Mireasa, sezonul 4. Concurenta este una din cele nouă fete înscrie la Mireasa 2021, sezonul 4. 

Cine e Mihaela Constantin de la Mireasa, sezonul 4

Mihaela Constantin are 23 de ani și este din Călărași. Concurenta a venit la Mireasa, sezonul 4, ca să își întemeieze o familie.

”Sunt Mihaela, am 23 de ani și sunt asistent social. Mă consider o persoană sufletistă, încrezătoare și de-mi întâlnesc dragostea o voi urma precum floarea soarelui privește mereu spre soare”, a spus concurenta în prezentarea sa.

Citeste si: Cine e Anca Sânpetrean de la Mireasa, sezonul 4. Concurenta: ”Partenerul aș vrea să fie sincer și loial”

Mihaela Constantin, concurenta de la Mireasa, sezonul 4, a studiat la Universitatea București și a absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență socială. Momentan nu are un loc de muncă, dar a lucrat în București ca funcționar și a făcut voluntariat, potrivit a1.ro.

”Îmi doresc foarte mult să îmi întemeiez o familie și vreau să am parte de cea mai frumoasă experiență din viața mea. Îmi doresc un bărbat matur, dornic să își întemeieze o familie, bun, atent, iubitor și grijuliu”, a mai spus Mihaela.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Mihaela Constantin de la Mireasa, sezonul 4
Mihaela Constantin de la Mireasa, sezonul 4[Sursa foto: Instagram]

Simona Gherghe, despre emisiunea Mireasa, sezonul 4

Simona Gherghe prezintă sezonul 4 din show-ul matrimonial Mireasa  și este pregătită să întâlnească noii concurenți, dar și să descopere povești de iubire intense.

“După câteva săptămâni de vacanţă, în care m-am deconectat total şi m-am bucurat din plin de timpul petrecut în familie, vă pregătim o mare surpriză. Ne întoarcem cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii Mireasa.

Sinceră să fiu, mi-e dor de orele petrecute în direct şi abia aştept să îi cunosc pe noii concurenţi, curajoşii care îndrăznesc să ne treacă pragul ca să-şi întâlnească marea iubire!”, a declarat Simona Gherghe pentru a1.ro.

Show-ul matrimonail Mireasa, sezonul 4, pune la bătaie un premiu în valoare de 40.000 de Euro. Concurenții înscriși în competiție pentru a câștiga marele premiu pot fi văzuți pe micile ecrane în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, dar şi sâmbăta, în gala săptămânală Mireasa, de la ora 13:45.

Citeste si: Cine sunt concurenți de la Mireasa, sezonul 4. Băieții sunt pregătiți să se însoare în cadrul emisiunii Mireasa 2021 FOTO

Mireasa, sezonul 4
Mireasa, sezonul 4[Sursa foto: Instagram]

Cine a câștigat Mireasa, sezonul 3

Liviu și Maria au câștigat marele premiu în valoare de 40.000 de euro, în finala Mireasa, sezonul 3, difuzată pe 1 august.

Deși, Maria și Liviu se cunoșteau de doar câteva luni, cei doi au trecut peste orice obstacol în cadrul emisiunii, chiar și peste faptul că părinții Mariei s-au opus relației, iar în cadrul finalei, s-au așezat în fața altarului și și-au jurat cuvinte pline de iubire.

Liviu a recunoscut că Maria este o femeie așa cum și-a dorit: ”Te iubesc așa cum nu am iubit pe nimeni niciodată”, a spus bărbatul în fața altarului.

Emoționată, Maria i-a declarat iubitului său: ”Din acest moment nu va mai exista tu și eu, ci doar noi” .  Totodată, femeia i-a mărturisit bărbatului său că este foarte recunoscătoare pentru iubirea pe care i-o poartă și că îl va iubi necondiționat.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine sunt concurenți de la Mireasa, sezonul 4. Băieții sunt pregătiți facă pasul cel mare în casa Mireasa FOTO

Cine e Anca Sânpetrean de la Mireasa, sezonul 4. Concurenta a făcut furori printre băieții din casa Mireasa

Cine este Marius Budin de la Mireasa, sezonul 4. Concurentul: ”Din relațiile anterioare am învățat să fiu mai responsabil”

Horoscop Zilnic Marți 21 Septembrie 2021: întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit, pentru cel financiar

Casa de Pensii a dat ordin! Vor rămâne fără pensii. Ce document trebuie depus imediat

DEZASTRU! S-a aflat adevărul despre ce le-a făcut Toni Iuruc primelor două soții. Familia Simonei Halep devine îngrijorată

SE LĂFĂIE ÎN LUX. Imagini din avionul cu care Klaus și Carmen Iohannis au zburat la New York

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies