Cine e Raisa Chiribuţă, al nouălea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11. Alexandra Dinu a apăsat butonul auriu

Cine e Raisa Chiribuţă, al nouălea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11. Alexandra Dinu a apăsat butonul auriu pentru concurenta din Craiova.

Raisa Chiribuţă,  al nouălea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine e Raisa Chiribuţă, al nouălea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11. Alexandra Dinu a apăsat butonul auriu, care a trimis-o pe concurentă direct în semifinală.

Cine e Raisa Chiribuţă, al nouălea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11

Raisa Chiribuţă a luat Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11, imediat după ce şi-a încheiat actul artistic. Alexandra Dinu nu a mai aşteptat ca vreunul din colegii săi juraţi să mai spună ceva.

Citeste si: Semifinalişti Românii au Talent 2021. Cine sunt norocoşii care au primit Golden Buzz în sezonul 11

Raisa Chiribuţă,  al nouălea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11
Raisa Chiribuţă, al nouălea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Raisa Chiribuţă are 11 ani şi locuieşte în Craiova. Micuţa concurentă a studiat gimnastică, balet şi dans. Concurenta de la Românii au Talent, sezonul 11, îşi doreşte să facă o carieră din dans.

"Mă numesc Raisa Chiribuţă, am 11 ani şi sunt din Craiova. Talentul meu este să fac balet şi gimnastică. Prima oară am început cu dansurile moderne, doar că m-am lăsat de ele, am început gimnastica şi apoi baletul.

Dansul m-a ajutat să trec peste timiditatea pe care o am. Când o să fiu mare, îmi doresc să fiu coregrafă de gimnastică acrobatică. Când eram mai mică îi spuneam mamei mele că eu vreau să câştig Românii au Talent", a spus Raisa.

Citeste si: Oana Lis este în doliu. Tatăl vedetei a murit în Spania- bzi.ro

Raisa Chiribuţă le-a stârnit curiozitatea juraţilor atunci când le-a spus:  "În această seară o să vă arăt latura mea necontrolată", a spus concurenta. înainte să înceapă să danseze.

Raisa Chiribuţă,  al nouălea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11
Raisa Chiribuţă, al nouălea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Alexandra Dinu a apăsat butonul auriu

Alexandra Dinu a apăsat butonul auriu de îndată ce Raisa Chiribuţă şi-a încheiat actul artistic. Astfel, toţi juraţii au rămas fără glas, iar micuţa concurentă a izbucnit în lacrimi de fericire.

"A fost ceva fantastic, a fost fabulos. Nu cred că am văzut ceva la fel de bun, niciodată. Nu pot să îmi imaginez cum a fost posibil. Astea sunt momentele pe care vrei să le trăieşti la Românii au Talent. E un fenomen, e o nebunie, care practic m-a lăsat cu gura căscată. Ne-a zis la început că o să ne arate latura ei necontrolată şi s-a dovedit a fi molipsitoare. Mi-am lăsat efectiv simţurile să reacţioneze şi am apăsat Golden Buzz-ul. Nu am mai lăsat pe nimeni dintre colegii din juriu să spună nimic", a spus Alexandra Dinu.

Raisa Chiribuţă,  al nouălea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11
Raisa Chiribuţă, al nouălea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Andi Moisescu a explicat gestul colegei sale din juriu, care a apăsat Golden Buzz fără să se gândească prea mult. Juratul este uimit de copiii din ziua de azi, care pot face performanţe încă de la vârste fragede.

"Asta e frumos în viaţă că şi ce pare imposibil, uneori se poate. Ne-a lăsat fără glas, practic. Adevărul e că te lasă aşa puţin pe gânduri, pur şi simplu pleacă mâna singură pe butonul auriu. Şi pe mine m-a surprins reacţia Alexandrei, care a fost extrem de rapidă, dar dacă stau bine să mă gândesc la ce a făcut fata asta la vârsta ei, deci da, e de domeniul senzaţionalului uneori. Anumiţi copii sunt de domeniul senzaţionalului, nu îţi vine să crezi. Te uiţi şi zici, bă aşa ceva nu există, dar există", a spus Andi Moisescu.

Citeste si: Andra a apăsat Golden Buzz din greşeală la Românii au Talent, sezonul 11. Concurentul a trecut de la extaz la agonie

Andra crede în talentul Raisei şi este convinsă că poate ajunge pe marile scene ale lumii. 

"Raisa are toate premisele să devină o vedetă de generaţie nouă. Dacă Raisa performează la 11 ani în felul acesta, mă gândesc peste câţiva ani unde va trebui să mergem să plătim bilet şi să o vedem cine ştie pe ce scene mari ale lumii", a spus Andra.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Semifinalişti Românii au Talent 2021. Concurenţii care au primit Golden Buzz în sezonul 11

Art of Robots, al optulea Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11. Smiley a apăsat butonul auriu în locul lui Andi Moisescu

Cine este Ana-Maria Mărgean, fetița care a luat Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11. Florin Călinescu: ”Am senzația că văd câștigătorul acestui sezon”

Horoscop Zilnic Miercuri 14 Aprilie 2021: Unii nativi ar putea experimenta stări tensionate și stresante, precum Racii

Cutremur total: Veţi avea un război în Europa între două armate foarte formidabile

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Expert renumit: Vaccinarea transformă COVID în armă de distrugere în masă. Cum e descris coșmarul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies