Cine e romanul celebru in intreaga lume care il plange pe Nelson Mandela! "Mi-a spus: Smecherule!"

Nadia Comaneci si Ilie Nastase, sunt doua dintre personalitatile sportului romanesc care au avut sansa de a-l cunoaste personal pe Nelson Mandela, fostul presedinte sud-african, care a incetat din viata noaptea trecuta. Ambii si-au amintit cu emotie de intalnirea pe care au avut-o in Africa de Sud cu cel care avea sa schimbe lumea si sa puna capat sistemului apartheid!

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descriere“Regret enorm disparitia lui! Domnia sa a fost tot timpul alaturi de Fundatia Laureus, fiind ales presedinte de onoare al acestei fundatii din care si eu, si Nadia facem parte. L-am intalnit pe domnul Mandela chiar si acasa la dumnealui, in Africa de Sud. Imi aduc aminte ca am mers sa vizitam casa in care s-a nascut, dupa care urma sa ne intalnim cu dumnealui la muzeul din Johannesburg. Cand a aparut, i-am spus: "Domnule presedinte, am fost la dumneavoastra, dar nu v-am gasit acasa". S-a uitat la mine zambind si mi-a raspuns cu umor: “Smecherule, m-am mutat de acolo. Acum stau aici, langa muzeu!”, a povestit Ilie Nastase pentru WOWbiz.ro.

Ilie si-a amintit ca, la un moment dat, Nelson Mandela l-a rugat sa-i dea o poza cu autograf. “A fost o onoare pentru mine sa-i ofer aceasta poza. I-am scris pe ea "You are the best!" (n.r. Sunteti cel mai bun!). Intr-adevar, este un nume care a marcat istoria omenirii prin ceea ce a facut in lupta contra Apartheid-ului. Omenirea a pierdut o personalitate!”, a mai spus Ilie Nastase. Alaturi de Ilie Nastase si Nadia Comaneci a transmis un mesaj de condoleante pe contul ei de socializare, Nadia avand si ea privilegiul de a-l fi cunoscut personal pe Nelson Mandela. “Domnul Mandela a reusit sa schimbe lumea. A fost una dintre marile personalitati ale planetei. Intalnirea pe care am avut-o cu domnia sa a fost foarte emotionanta pentru mine”, a precizat Nadia Comaneci pentru WOWbiz.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate