Cine e și cu ce se ocupă Dana Nălbaru, soția lui Dragoș Bucur. Biografie vârstă, carieră, familie

Cine e și cu ce se ocupă Dana Nălbaru, soția lui Dragoș Bucur. Biografie vârstă, carieră, familie

Vedete

Cine e și cu ce se ocupă Dana Nălbaru, soția lui Dragoș Bucur. Biografie: vârstă, carieră, familie, dulciuri de lux

Cine este Dana Nălbaru. Iată cu ce se ocupă acum soția lui Dragoș Bucur, după ce a renunțat la cariera ei muzicală.

Cine e și cu ce se ocupă Dana Nălbaru, soția lui Dragoș Bucur. Biografie: vârstă, studii, carieră. Artista este căsătorită cu Dragoș Bucur de aproape 20 de ani.

Cine este Dana Nălbaru

Dana Nălbaru s-a născut la data de 23 octombrie 1976, în Brașov. Este una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică pop, dance din România.

Soția lui Dragoș Bucur a fost membră a trupei Hi-Q, încă de la înființare, din 1997.

A urmat o carieră solo, iar apoi după aproape 8 ani, trupa Hi-Q s-a reunit.

Dana Nălbaru s-a retras din lumea muzicii, pentru a-și dedica tot timpul familiei. Artista este căsătorită cu Dragoș Bucur de aproape 20 de ani. Cei doi au împreună 3 copii.

Citește și: Dana Nălbaru s-a lăsat de muzică, iar acum este antreprenor. Dragoș Bucur, implicat total în afacerea soției sale: ”Am pus umărul la treabă”

Cine e și cu ce se ocupă Dana Nălbaru, soția lui Dragoș Bucur. Biografie vârstă, carieră, familie

Cine e și cu ce se ocupă Dana Nălbaru, soția lui Dragoș Bucur. Biografie vârstă, carieră, familie

[Sursa foto: Instagram]

Cu ce se ocupă Dana Nălbaru

Dana Nălbaru și-a început cariera muzicală în 1997, în trupa Hi-Q, alături de Mihai Sturzu și Florin Grozea. Cei trei au avut un succes foarte mare, unele dintre melodiile lor fiind cunoscute și astăzi, cum ar fi „Gașca mea nu poate să stea liniștită”.

În anul 2002, Dana Nălbaru a ales să urmeze o carieră solo. A lansat mai multe albume, precum: Zbor- 2004, Intră în joc- 2005, Parfum-2008, One Love- 2010.

Pe parcursul carierei sale a avut și câteva colaborări, cu artiști cunoscuți, printre care și Proconsul, cu piesa „Fără tine”.

După lansarea albumului „One Love”, din 2010, Dana Nălbaru s-a întors în trupa Hi-Q. A urmat apoi un nou album al trupei, iar apoi Dana s-a retras din lumea muzicii, pentru a-și dedica tot timpul familiei.

În anul 2021, soția lui Dragoș Bucur a început o afacere în București. Artista a avut ocazia de a pune în practică pasiunea ei pentru preparatele dulci. 

În prezent, Dana Nălbaru are o brutărie, un laborator de cofetărie și este asociată la un local din Capitală. Soția lui Dragoș Bucur comercializează dulciuri de lux, precum prăjituri, torturi și bomboane umplute cu prosecco și decorate cu foiță de aur.

„Rezultatul este pe măsura muncii depuse timp de șase luni pentru definitivarea gustului și a texturii. După renunțarea la cariera muzicală am ales să mă ocup de educația copiilor noștri și sunt foarte mândră de felul în care ei s-au format.

În ultimul an, însă, datorită faptului că ei au crescut și nu mai e necesar să le fiu alături în permanență m-am concentrat pe realizarea unor proiecte deosebite, în care am investit foarte mult suflet și pasiune.”, a declarat soția lui Dragoș Bucur.

Citește și: Dana Nălbaru și Dragos Bucur nu-și duc copiii la școală. Care este motivul din spatele alegerii lor și cum îi educă pe minori: ”Nu au avut nicio traumă, am procedat corect”

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: VIDEO "Vă rog să coborâți sau scoateți rampa!". O tânără cu dizabilităţi, umilită de un şofer RAT Craiova. S-a deschis o anchetă- radioimpuls.ro

Cine e și cu ce se ocupă Dana Nălbaru, soția lui Dragoș Bucur. Biografie vârstă, carieră, familie

Cine e și cu ce se ocupă Dana Nălbaru, soția lui Dragoș Bucur. Biografie vârstă, carieră, familie

[Sursa foto: Instagram]

Dana Nălbaru este căsătorită cu Dragoș Bucur

Dragoș Bucur formează un cuplu cu artista Dana Nălbaru de aproape 20 de ani.

Cei doi au împreună trei copii, două fete și un băiețel. Fiica cea mare, Sofia are 17 ani, în timp ce Roxana are 10 ani, iar cel mai mic este Kadri, în vârstă de 7 ani.

Dragoș Bucur și soția lui, Dana Nălbaru au ales să nu înscrie copiii la școală și au ales să îi pregătească pe cei mici acasă. Decizia lor a fost criticată de unele persoane, însă nu au ținut cont de nimic, știind foarte clar care este cea mai bună variantă pentru cei mici.

„La 3 ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La 6 ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze. După o săptămână cartea aceasta de gramatică e aproape gata.

La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat. Am început cu el geografia, puțină istorie și filosofie. Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depașită. Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere.”, a povestit Dana Nălbaru despre fiul lor.

„Școala, așa cum e ea organizată, nu îl ajută, e prea avansat pentru vârsta pe care o are și nu îl primesc la clase mai mari, iar lui nu-i place să stea între mulți oameni. Nu e autist, e selectiv cu oamenii, un copil cu o capacitate de învățare absolut uriașă ”, a mărturisit Dana Nălbaru.

Surse: libertatea.ro, click.ro