Cine e tânărul care a murit înecat în râul Dâmbovița în această dimineață. Familia este îngenuncheată de durere

S-a aflat cine era tânărul care a murit înecat în râul Dâmbovița în zona Regie, în această dimineață.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

În această dimineață, în Capitală, un deces a avut loc în zona Regie. Un tânăr în vârstă de 25 de ani s-a stins din viață, după ce a sărit în apele râului Dâmbovița pentru a salva un băiat minor de 16 ani. Minorul a fost internat în spital. Băiatul care a fost salvatorul adolescentului se numește Daniel Dobrotă și era membru al galeriei echipei Dimano București. El era cunoscut în galerie drept Ploieșteanu PH.

”În timp totul se stinge, totul dispare/ Dragostea pentru juniori, niciodată nu moare”, a fost una dintre postările tânărului de 25 de ani.

Citeste si: Viral! O șoferiță din Galați, pusă să sufle în alcooltest. Momentul a fost distribuit de mii de ori

Citeste si: Cifrele impresionante ale lui Ion Surdu, câștigătorul la masculin în sezonul al treilea Exatlon

Citeste si: Imagini șocante! Un tată a fost filmat în timp ce își aruncă bebelușul de pe acoperiș!

După ce s-a aflat că tânărul de 25 de ani a murit, au curs mesaje dureroase: „Doamne, de ce ne-ai luat iar unul din ai noștrii! Acest copil rebel, ce era întodeauna gata să sară în ajutorul nostru, al oamenilor cu nevoi. La orice ora din zi și din noapte dacă îl sunai era gata mereu să te ajute. Dumnezeu să te odihnească în pace, prietene drag”.

Și pe un site al suporterilor dinamoviști a apărut un mesaj: „Meci de meci mă anunța cu cine jucăm, îmi trimitea poze făcute de el cu afișe cu meciul, toate detaliile, mă ruga să le pun pe pagină de Radio. Recunosc că eram uluit de implicarea pe care o arată. Fiecare postare despre juniori era urmată de ”mulțumesc, Cătălin”. În loc să îi mulțumesc eu, îmi mulțumea mie, deși munca era a lui. Asta spune multe despre caracterul lui. În acea pasiune și nebunie, înțelegea importanța promovării micilor câini, știa prea bine că ei sunt viitorul echipei. Făcea mereu apel să vină suporterii să îi susțină. Poate de multe ori era singur la meci, dar efortul nu conta și niciodată nu se plângea”.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate