Cine era fata găsită moartă într-un parc din Militari. Anchetatorii nu exclud varianta unei crime

Fata găsită moară în această dimineață în apropierea gurii de metrou Păcii a fost identificată de polițiști.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Tânăra de 31 de ani se afla pe o bancă și a fost văzută de un paznic al parcului. 

Citeste si: VIDEO | Un nou caz șocant în Caracal: Un recidivist de 70 de ani a agresat sexual o copilă de numai 5 ani

Citeste si: VIDEO | Imagini șocante cu momentul în care Mădălin s-a sinucis! Bărbatul s-a împușcat mortal într-un poligon

Citeste si: Ministerul de Interne îi mulțumește câinelui polițist care a descoperit criminalul din Satu Mare. Cum a fost răsplătită Teba

Cine era fata găsită moartă într-un parc din Militari. Anchetatorii nu exclud varianta unei crime

Tânăra de 31 de ani care a fost găsită moartă pe bancă, nu era un om al străzii, ci venise din Botoșani la București. Potrivit martorilor, fata avea lângă ea mai multe folii dintr-un medicament antidepresiv. Astfel, anchetatorii iau în calcul în primul rând varianta unei sinucideri printr-o supradoză, însă nu este exclusă nici ipoteza unei crime. 

Trupul fetei a ajuns la INML, unde urmează a fi stabilită cauza exactă a morţii. 

„Sâmbătă dimineața, în jurul orei 8:00, a fost sesizat prin apel 112 faptul că într-un parc din sectorul 6 este o femeie moartă, informează Poliția Capitalei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Morți Suspecte – Serviciul Omoruri.

Trupul femeii a fost ridicat și transportat la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru efectuarea necropsiei. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul", potrivit unui comunicat dat de Poliția Capitalei.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate