Cine erau cei 4 artiști morți în accidentul cumplit de pe DN!

Cei 4 artiști morți în accidentul cumplit de pe DN 65A erau frații Gheabaur, lăutari cunoscuți în zonă.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Frații Gheabaur cântau la nunți și petreceri, ei având și mai multe clipuri înregistrate pe YouTube. Printre melodiile lor cunoscute pe rețelele de socializare se numără "Am muncit Doamne din greu" și "A zis tata către mine".

Accidentul cumplit în urma căruia au murit frații Gheabaur s-a petrecut pe DN 65A, la intrare în localitatea Dobrotești. Șoferul avea 24 de ani și conducea un BMW seria 5. Tânărul a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei, a lovit o bornă kilometrică, apoi mașina s-a oprit într-un copac. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a încolăcit pe copacul lovit, informează Total Impact.

Șoferul și pasagerul din dreapta au fost pur și simplu striviți în urma impactului violent. Pasagerii din spate au fost găsiți pe câmp, la peste 100 de metri distanță, decedați. Echipajele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru niciuna dintre victime. 

Doi dintre cei care se aflau în mașină aveau 30 de ani, un alt pasager avea 39 de ani, iar tânărul care se afla la volan, Iulian Feraru, avea doar 24 de ani. Frații Gheabaur erau din Didești și erau cunoscuți în zonă.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate