Cine este Adrian Thiess, nașul presupusului copil al lui Laurențiu Reghecampf cu amanta Corina Bilcon

Cine este Adrian Thiess, presupusul naș al copilului lui Laurențiu Reghecampf, cu presupusa amantă Corina?

Autor: Ioana Stan

In articol:

În ultimele zile, în presă au apărut nenumărate zvonuri cu privire la o iminentă despărțire între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan.

Motivul ar fi o presupusă amantă, care ar fi și însărcinată. Mai mult, este deja vehiculat și numele lui Adrian Thiess drept naș al copilului pe care antrenorul l-ar aștepta.

Cine este Adrian Thiess

Cine este Adrian Thiess, nașul presupusului copil al lui Laurențiu Reghecampf cu amanta Corina Bilcoin

Adrian Thiess

[Sursa foto: Instagram]

Laurențiu Reghecapf ocupă primele pagini ale ziarelor de mai multe zile, după ce se tot speculează că ar deveni tată pentru a treia oară, cu presupusa sa amantă. Corina Bilcon ar fi însărcinată și va naște în luna mai. Mai mult, în presă se scrie că cel care va fi naș este omul de afaceri Adrian Thiess.

Citeste si: Când va naște Corina Bilcoin, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul mai are doi băieți

Din CV-ul lui Adrian Thiess observăm toate ingredientele unui om influent. Până în septembrie 2001, el a fost consilierul personal al lui Ion Iliescu.

Pe lângă activitatea din politică, Adrian Thiess s-a remarcat și ca om de afaceri, care a investit în mai multe domenii: comerț, servicii de catering, televiziune.

Potrivit napocanews.ro, Adrian Thiess a fost elevul lui Klaus Iohannis în timpul liceului.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, rupe tăcerea în cazul divorțului de Anamaria Prodan: "Parcă totul este tras la indigo"

În 2012, Adrian Thiess a organizat amicalul de gală Dinamo-Barcelona. De asemenea, el s-a ocupat și demeciurile de snooker ale lui Ronnie O'Sullivan în România.

Adrian Thiess, prieten atât cu Laurențiu Reghecampf, cât și cu Anamaria Prodan: "Orice eveniment ar avea ei de străbătut în viața aceasta, voi fi considerat în continuare prietenul lor" 

Cine este Adrian Thiess, nașul presupusului copil al lui Laurențiu Reghecampf cu amanta Corina Bilcoin

Laurențiu Reghecampf, alături de soția sa Anamaria Prodan

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce face Laurențiu Reghecampf în plin scandal de divorț? Antrenorul a primit numeroase critici din partea fanilor: "Rușine să îți fie"

Zvonurile cu privile la copilul pe care Reghe l-ar aștepta cu presupusa amantă au fost întărite și de declarația lui Adrian Thiess, că el va fi nașul celui de-al treilea copil al antrenorului.

„Încă nu se știe sexul copilului, dar mi-aș dori să fie băiat, ca să îl cheme Adrian! Va fi un botez superb, vor fi invitați de seamă. Vine și Ronnie O’Sullivan. Am vorbit deja cu Ronnie, își dorește să participe! O să fie invitat special”, a spus Adrian Thiess, conform Cancan.

La rândul său, Anamaria Prodan a declarat că Adrian Thiess a glumit atunci când a făcut această declarație.

Citeste si: Corina Caciuc, iubita gravidă a lui Reghecampf, atac la adresa unui reporter! Acuzații grave de viol au ieșit la iveală

”Adi a glumit. Adi Thiess a vorbit ieri cu mine și mi-a spus, asta este zero barat, nu există așa ceva. Este prietenul nostru, nu poate să facă greșeli de genul ăsta. Noi ne distrăm și eu, în orice situație ar fi, și peste 20 de ani, bătrână în baston, tot o să mă distrez pe situația asta”, a mai spus Anamaria Prodan.

Adrian Thiess a mai declarat că indiferent ce se va întâmpla între cei doi, el va rămâne prieten cu ei.

"Eu chiar am declarat public faptul că sunt prieten și cu Anamaria, și cu Laurențiu. Îmi permit să cred că orice eveniment ar avea ei de străbătut în viața aceasta, voi fi considerat în continuare prietenul lor", a declarat Adrian Thiess.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies