
In articol:
- Cine este Alexandru Bădițoaia de la Chefi la cuțite 2021
- Alexandru Bădițoaia a primit cuțitul de aur de la chef Cătălin Scărlătescu
Alexandru Bădițoaia din Târgoviște a primit cuțitul de aur de la chef Cătălin Scărlătescu și merge direct în echipa juratului. Bucătarul participă la emisiunea Chefi la cuțite 2021 pentru a-și îndeplini cel mai mare vis, acela de a avea propriul restaurant.
Cine este Alexandru Bădițoaia de la Chefi la cuțite 2021
În vârstă de 28 ani și cu o experiență în bucătărie de doar cinci ani, Alexandru Bădițoaia a reușit să-l convingă pe chef Cătălin Scărlătescu că are cele mai mari șanse să câștige sezonul 9 Chefi la cuțite. Deși a fost extrem de emoționat, concurentul a gătit un preparat care i-a dat pe spate pe cei trei jurați.
Citeste si: Cine este Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite 2021, cuțitul de aur din echipa lui Florin Dumitrescu
În prezent, tânărul locuiește în București și este Sous Chef în restaurantul chefului Cătălin Scărlătescu. El a decis să participe la cel mai urmărit show culinar din România pentru că este încrezător că poate face față provocărilor și poate ajunge în Marea Finală.
Alexandru Bădițoaia de la Chefi la cuțite
„Îmi doresc să ajung în finală, sufletul îmi spune să fac asta, dar trebuie să fie cineva mai avizat care să-și zică „mă, tu ești bun!”.
Încrederea atunci cred eu că o s-o primesc,
tocmai de-asta sunt aici, să văd la ce nivel sunt”, a declarat bucătarul, în audițiile Chefi la cuțite 2021.
Alexandru Bădițoaia a primit cuțitul de aur de la chef Cătălin Scărlătescu
Ultimul cuțit de aur din sezonul 9 Chefi la cuțite merge la Alexandru Bădițoaia. Bucătarul a realizat un preparat din cea mai scumpă carne din lume, care necesită mai multe tehnici de gătire, dar și atenție la cele mai mici detalii.
Măiestria cu care a reușit să ducă la bun sfârșit preparatul i-a cucerit pe jurați.El a știut cum să lucreze cu Kobe Wagyu, o carne de vită incredibil de fragedă, cu o consistență aparte și un preț pe măsură. Un kilogram de carne de vită kobe costă 800 de euro. Tânărul a preparat sushi cu carne de vită și a primit trei cuțite din partea chefilor Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.
Totuși, după mai multe deliberări, Cătălin Scărlătescu a decis să-i ofere cuțitul de aur și șansa de a demonstra că este un bucătar desăvârșit, pentru că ajunge astfel direct în echipa juratului. De altfel, concurentul și-a dorit să ajungă în echipa acestuia, pentru că, spune el, acolo s-ar desfășura cel mai bine. „El țipă, eu lucrez!”, a spus Alexandru Badițoaia.