Cine este Alina Rusu de la Mireasa, sezonul 4. Concurenta nu este pentru prima dată într-o emisiune TV

Cine este Alina Rusu de la Mireasa, sezonul 4. Concurenta a mai participat și în sezonul 3 al emisiunii.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Alina Rusu de la Mireasa, sezonul 4. Concurenta a mai participat și în sezonul trecut al emisiunii, dar nu și-a găsit jumătatea.

Cine este Alina Rusu de la Mireasa, sezonul 4

Alina Rusu este concurenta de la Mireasa, sezonul 4, care și-a încercat norocul și în sezonul anterior, însă dragostea nu i s-a arătat. Totodată, Alina a mai participat la emisiunea ”Râmân cu tine”, dar și ”Roata norocului” de la Kanal D.

Citeste si: Cine este Isidora Petrovic de la Mireasa, sezonul 4. Concurenta: ”În dragoste pun mult preț pe fidelitate și pe comunicare”

Alina Rusu de la Mireasa, sezonul 4
Alina Rusu de la Mireasa, sezonul 4[Sursa foto: Instagram]

Știm din sezonul trecut al emisiunii Mireasa, că Alina locuiește în Italia, adoră să călătorească, să joace tenis, să meargă la sală și să danseze pe reggaeton.

Alina se descrie ca fiind sinceră, respectuoasă, inteligentă, o fată cu care omul ce vorbi cu ea. La capitolul defecte: e complicată, se supără repede și e geloasă uneori, potrivit a1.ro.

Alina Rusu visează ca viitorul său iubit să fie înalt, brunet, cu ochii albaștri, cu un aspect fizic plăcut și fără coșuri.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

În primele ediții ale emisiunii Mireasa, sezonul 4, băieții au aflat că Alina este virgină la 29 de ani, iar asta a stârnit râsul unora dintre ei.

Pe de altă parte, celorlalți li s-a părut incredibil că Alina s-a păstrat pură până la această vârstă.

Citeste si: Cine e Andrada Letcanu de la Mireasa, sezonul 4. Concurenta: ”Sunt o femeie ambițioasă și foarte atentă la detalii”

Alina Rusu de la Mireasa, sezonul 4
Alina Rusu de la Mireasa, sezonul 4[Sursa foto: Instagram]

Simona Gherghe, despre emisiunea Mireasa, sezonul 4

Simona Gherghe prezintă sezonul 4 din show-ul matrimonial Mireasa  și este pregătită să întâlnească noii concurenți, dar și să descopere povești de iubire intense.

“După câteva săptămâni de vacanţă, în care m-am deconectat total şi m-am bucurat din plin de timpul petrecut în familie, vă pregătim o mare surpriză. Ne întoarcem cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii Mireasa. Sinceră să fiu, mi-e dor de orele petrecute în direct şi abia aştept să îi cunosc pe noii concurenţi, curajoşii care îndrăznesc să ne treacă pragul ca să-şi întâlnească marea iubire!”,

a declarat Simona Gherghe pentru a1.ro.

Show-ul matrimonail Mireasa, sezonul 4, pune la bătaie un premiu în valoare de 40.000 de Euro. Concurenții înscriși în competiție pentru a câștiga marele premiu pot fi văzuți pe micile ecrane în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, dar şi sâmbăta, în gala săptămânală Mireasa, de la ora 13:45.

Mireasa, sezonul 4
Mireasa, sezonul 4[Sursa foto: Instagram]

Cine a câștigat Mireasa, sezonul 3

Liviu și Maria au câștigat marele premiu în valoare de 40.000 de euro, în finala Mireasa, sezonul 3, difuzată pe 1 august.

Deși, Maria și Liviu se cunoșteau de doar câteva luni, cei doi au trecut peste orice obstacol în cadrul emisiunii, chiar și peste faptul că părinții Mariei s-au opus relației, iar în cadrul finalei, s-au așezat în fața altarului și și-au jurat cuvinte pline de iubire.

Liviu a recunoscut că Maria este o femeie așa cum și-a dorit: ”Te iubesc așa cum nu am iubit pe nimeni niciodată”, a spus bărbatul în fața altarului.

Emoționată, Maria i-a declarat iubitului său: ”Din acest moment nu va mai exista tu și eu, ci doar noi” .  Totodată, femeia i-a mărturisit bărbatului său că este foarte recunoscătoare pentru iubirea pe care i-o poartă și că îl va iubi necondiționat.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Ana Maria Mariuța de la Mireasa, sezonul 4. Concurenta este dispusă să se căsătorească în casa Mireasa

Cine e Raluca Fat de la Mireasa, sezonul 4. Concurenta își dorește un bărbat cu suflet mare

Cine e Andrada Letcanu de la Mireasa, sezonul 4. Concurenta își dorește un bărbat înalt și cu ochii verzi

Horoscop Zilnic Marți 21 Septembrie 2021: întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit, pentru cel financiar

Doliu imens în showbiz! O celebră bloggeriță a murit la doar 22 de ani

DEZASTRU! S-a aflat adevărul despre ce le-a făcut Toni Iuruc primelor două soții. Familia Simonei Halep devine îngrijorată

S-a aflat adevărul despre cum face bani Adelina Pestrițu. Cine se află în spatele ei

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies