Cine este Amanda Regina Nopții? Travestitul cu mai mulți urmăritori decât Smiley a provocat tristețe nemărginită când a decis să se retragă!

Tristețe mare pe site-urile de socializare după ce ”Regina Nopții” s-a retras din activitate.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

În urmă cu un an, Amanda Regina Nopții făcea legea pe site-urile de socializare. Seară de seară, un travestit român care locuiește în Spania dezvăluia câte ceva din viața lui, stătea de vorbă cu oamenii și reacționa indiferent cât de dure erau mesajele pe care le primea. În scurtă vreme, popularitatea Amandei a ajuns mai mare decât a unor vedete din showbiz, astfel că atunci când intra în live strângea zeci de mii de oameni care o priveau în același timp.

La un moment dat, Amanda și-a șters toate postările video și nu a mai apărut deloc, cu mici excepții (de exemplu atunci când a împlinit 32 de ani). Mai grav este că nu a lăsat nici o explicație pentru care face acest lucru, doar câteva zvonuri rostogolite: ba că e foarte bolnavă, ba că a suferit o mare decepție în amor sau că are datorii foarte mari. Nimic concret însă.

Citeste si: Tibi Uşeriu, mărturii cutremurătoare de pe patul de spital! "Mi-e rău, văd triplu şi am senzaţia că îmi crapă capul"

Citeste si: Apel disperat pentru Leo Iorga de la Compact! Cancerul a recidivat și viața lui depinde de o intervenție costisitoare

Citeste si: Acest copil amărât a cerșit toată ziua în fața unui supermarket din Iași, iar apoi a intrat în magazin. E emoționant ce a cumpărat din bănuții primiți. Toți oamenii au rămas înduioșați

Toată lumea o imploră pe Amanda să redevină regina nopții

În acest moment, Amanda mai postează foarte rar câteva texte în care vorbește despre tristețea ei la care primește doar câteva like-uri. Lumea vrea însă show și nu mai primește aici. Mulți o imploră să revină, însă până acum Amanda nu s-a lăsat impresionată și rămâne în umbră.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: