Cine este Ana Muntean, amanta lui Ciprian Marica. Are legături la vârf

Imaginile video cu Ana Muntean și Ciprian Marica au făcut înconjurul țării. Mulți s-au întrebat cine este Ana Muntean.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

fara descriere


In articol:

Ana Muntean este, în primul rând, fina lui Rareș Bogdan. Se pare că Ana Muntean și soțul ei erau prieteni de familie cu Ciprian Marica.

Ciprian Marica și nora lui Florin Muntean, fostul patron al Transgaz, au avut parte de momente incendiare într-o cameră de hotel din Cluj. Idila s-ar fi consumat în august 2019. Cei doi au fost prinși în fapt chiar de soțul Anei Muntean. Dar cine este Ana?

Ana Muntean are doi copii cu Florin

Ana este căsătorită cu Florin Muntean Jr., cu care are și doi băieți, de doi, respectiv patru ani. Sexy-mămica a absolvit Facultatea de sport, a și făcut sport de performanță, iar în momentul de față lucrează în domeniu. Așa că e lesne de înțeles de unde ”provine” trupul sculptat. De când este izolată la domiciliu, tânăra s-a gândit să le motiveze pe mămici și, zilnic, postează diferite serii de exerciții care se pot face acasă. Ba chiar s-a gândit să apară și pe sticlă!

NU RATA!

Citeste si: Ciprian Marica, prins în timp ce își înșela soția. Adulter cu fina lui Rareș Bogdan. VIDEO

Citeste si: România și 11 state din UE au decis: Românii rămân fără bani

Citeste si: A început scandalul la Asia Express. Detalii explozive din culise

Citeste si: Un celebru actor român e fericit cu izolarea la domiciliu! Marius Manole spune că ar sta un an în casă: „Nu mi-e dor deloc să văd oameni!”

Citeste si: O româncă din Cluj-Napoca a devenit consiliera lui Donald Trump pe probleme de știință și tehnologie! Daniela Rus e super specializată în roboți!

După aventura cu Ciprian Marica, Ana Muntean a fost iertată de soțul ei. Cei doi locuiesc, în continuare, împreună și se ocupă de creșterea copiilor lor. 

În urmă cu puțin timp, Ana Muntean și-a șters conturile de socializare. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate