Cine este Anamaria Buțurcă, semifinalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta are o voce impresionantă

Cine este Anamaria Buțurcă, semifinalista de la Românii au Talent 2022. Jurații au rămas impresionați de frumoasa concurentă.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Anamaria Buțurcă, semifinalista de la Românii au Talent 2022. Jurații au rămas impresionați de frumoasa concurentă de la Românii au Talent, sezonul 12.

Cine este Anamaria Buțurcă, semifinalista de la Românii au Talent 2022

Anamaria Buțurcă, semifinalista de la Românii au Talent 2022, are 23 de ani și vine din Arad, însă în prezent studiază la Facultatea de Muzică din Timișoara.

Semifinalista de la Românii au Talent, sezonul 12, a moștenit talentul muzical din familie. Mama sa este altistă, tatăl său cântă la pian, iar sora sa este mezzo-soprană. Prima dată, Anamaria Buțurcă a cântat la Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, iar mai apoi la un cor de copii.

Pe lângă muzică, Anamaria Buțurcă, semifinalista de la Românii au Talent 2022, mai studiază și la Școala de Asistenți din Arad, fiindcă vrea să îi ajute pe oameni și să le fie alături.

Citeste si: Cine este Zametheea, semifinalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta i-a impresionat pe jurați în audiții

Anamaria Buțurca, semifinalista de la Românii au Talent 2022

Anamaria Buțurca, semifinalista de la Românii au Talent 2022

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce note au obținut la BAC vedetele. Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune nu a fost prea norocoasă- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Anamaria Buțurcă, apreciată de jurații de la Românii au Talent, sezonul 12

Anamaria Buțurcă a impresionat jurații cu vocea sa în audițiile de la Românii au Talent, sezonul 12, și de aceea, Andra, Mihai Bobonete, Andi Moisescu și Dragoș Bucur au decis să o trimită pe concurentă în semifinala de la Românii au Talent 2022.

"A fost un moment impresionant!", a spus Mihai Bobonete în audiții.

"Nu sunt cel mai mare fan al artificiilor de niciun fel.

Nu pot să zic că gust neapărat coafurile exagerate, machiajul ieșit din comun, costumele foarte spectaculoase. Dacă reușește cineva să mă convingă făcând ceva simplu, mi se pare extraordinar. Ea, de când a apărut, mi s-a părut că este tipul ăsta de artist – care poate să cucerească simplu, direct, doar cu ce are în suflet și cu vocea", a adăugat Dragoș Bucur.

Citeste si: Când va avea loc Marea Finală Românii au Talent 2022? Vezi cine sunt concurenţii care au o șansă la marele premiu

Anamaria Buțurca, semifinalista de la Românii au Talent 2022

Anamaria Buțurca, semifinalista de la Românii au Talent 2022

[Sursa foto: Facebook]

Cine sunt semifinaliștii de la Românii au Talent 2022

Din cei peste 300 de concurenţi, doar 24 de concurenţi au ajuns în cele două semifinalele live de Românii au Talent 2022. Nouă dintre aceştia au trecut direct în semifinale, fiindcă au primit Golden Buzz din partea unui jurat sau prezentator, iar ceilalţi 14 semifinalişti au fost aleşi riguros de către juraţii şi prezentatorii emisiunii.

Citeste si: Semifinaliști Românii au Talent 2022. Vezi cine sunt cei 10 concurenți care au primit Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 12 FOTO

Cei NOUĂ concurenţi care au fost trimişi direct în SEMIFINALĂ fiindcă au primit GOLDEN BUZZ sunt: Alexandra Croitoru, Gabriela Dincă, Aurel Niamțu, Darius Mabda, Bianca Mihalcea, Martina Meola, Raisa Radu, Alex Dowis și Emanuel Ion.

Cei 15  care au fost aleşi de către juriu şi prezentatori pentru a merge mai departe în SEMIFINALĂ sunt: X-treme Brothers, Alex Furman, Raluca Răducanu, Duo Gemini, DJ Hugo Arthur, Marius Mateș, Ana Maria Mircea, Eva Nicolescu, Sandeep Kale, Ionela Marin, Zametheea, Mihail Kovali, Elvis Constantin Asan, Bianca Ciocârlan și Anamaria Buțurca. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Semifinaliști Românii au Talent 2022. Vezi cine sunt cei 24 de SEMIFINALIȘTI de la Românii au Talent, sezonul 12 FOTO

Astăzi are loc FINALA Românii au Talent 2022! Află cine sunt cei 11 finaliști de la Românii au Talent, sezonul 12

UDI Team, al zecelea Golden Buzz de la Românii au Talent 2022, au fost descalificați

7 zodii vor avea parte de schimbări dure dar necesare astăzi. Ce se întâmplă cu restul zodiilor

Vestea dimineţii despre Elena Udrea. Anunţul făcut de avocatul său

"Am vrut să țin acest regim" Giulia Nahmany ține o dietă drastică! A slăbit 35 de kilograme într-un timp record

Radarele fixe ar putea reveni pe drumuri. Un deputat propune modificarea legislației rutiere

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies