Cine este autorul atacului de la Londra. Polițiștii l-au împușcat mortal și i-au făcut publică identitatea atacatorului

Autorul atacului terorist din Londra a fost depistat de polițiști la scurt timp după ce a înjunghiat două persoane și l-au împușcat mortal.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

atentat terorist londra


In articol:

Sudesh Amman autorul atacatorului de ieri are 20 de ani, era din Harrow, nord-vestul Londrei și ieșise din arestul poliției în urmă cu o săptămână după ce ispășise doar o jumătate din pedeapsta de trei ani și patru luni, relatează BBC News, citat de Digi 24. 

Citeste si: Trump: Riscul iminent din partea lui Soleimani ”nu prea contează”

Citeste si: Posibil atac terorist la Londra! Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane pe stradă

Citeste si: O femeie a fost la un pas de moarte, după o partidă de amor cu soțul ei: „Situația a fost dramatică”

Sudesh Amman a comis ultima infracțiune la 17 ani și avea gânduri ucigașe încă din adolescență

La doar 20 de ani, Sudesh Amman, fusese condamnat pentru propagandă teroristă în 2018,după ce postase pe rețele sociale imagini ale activităților grupării teroriste Stat Islamic și făcuse apologia acestei organizații. Avea 17 ani în momentul comiterii ultimei infracțiuni și există relatări cum că și-ar fi încurajat iubita să-și decapiteze propriii părinți, informează Sky News.  

terorist londra

Tânărul era sub monitorizarea poliției în momentul în care a comis atacul terorist și oamenii legii cred că incidentul are legătură cu terorismul islamic.

Sudesh Amman avea prinse pe corp niște cutii metalice, prin care voia să dea impresia că este un kamikaze. Tănul a apucat să rănească cu o machetă un bărbat de 40 de ani și o femeie de 50, înainte ca polițistul civil care îl urmărea să poată interveni și să îl împuște mortal.

Bărbatul ar fi intrat într-un magazin de pe o stradă comercială din sudul Londrei, Streatham, și acolo a început atacul. Apoi a ieșit din magazin și a înjunghiat o femeie care mergea pe stradă împingând un căruț cu un copil. Femeia mai avea cu ea încă doi copii mici, care au început să plângă și să țipe speriați.

atentat terorist londra

Martorii au relatat că au auzit ulterior trei focuri de armă și au văzut un bărbat culcat la pământ în fața unei farmacii, în timp ce poliția se apropia și striga la persoanele aflate în apropiere să se dea la o parte.

În urma incidetului de ieri premierul Boris Johnson a anunțat că guvernul va face „schimbări fundamentale” în ceea ce-i privește pe indivizii condamnați pentru terorism.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate