Cine este băiatul cu care se iubea Luiza Melencu! S-au despărțit cu doar o zi înainte să dispară

Cine este iubitul Luizei Melencu. Ce s-a aflat despre acesta după ce ea a dispărut.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

luiza melencu

Ioana, bună prietenă cu Luiza Melencu, a vorbit despre relația pe care adolescenta dispărută a avut-o cu iubitul său.

Dacă despre Alexandra Măceșanu s-a spus că atunci când a fost răpită de Gheorghe Dincă, se ducea la Caracal să se întâlnească cu prietenul ei, despre Luiza Melencu nu s-a vorbit că ar fi avut iubit.

Citeste si: Ștefan Bănică și Lavinia, PRIMELE imagini cu micuțul Alexandru

Citeste si: Alexandru Cumpănașu a făcut preinfarct! În ce stare se află unchiul Alexandrei Măceșanu

Citeste si: Nicolae Guță pregătește o petrecere fabuloasă pentru copilul lui! Avem toate detaliile

Iar acest lucru s-a întâmplat pentru că Luiza abia se despărțise de băiatul cu care s-a iubit timp de câteva luni. Luiza și Alexandru se știau de când erau copii, iar Ioana, prietena Luizei Melencu, a vorbit despre relația lor.

Se tot certau și se împăcau. Ieșeau împreună prin Caracal, pe la ea prin sat. Ea ar fi vrut să se vadă cu el și în timpul săptămânii, dar Alex îi spunea că nu are timp să vină la Craiova. Știu că bunicul ei n-a fost de acord de la început cu relația lor. În sufletul ei, avea ceva pentru el” completează Ioana.

„Dar el era pe jumătate țigan, iar ea – româncă și cred că și-a dat seama că n-au viitor împreună. Mi-a spus că vrea să se despartă de el, dar că așteaptă să treacă ziua lui, care e pe 20 aprilie, ca să-i spună”, a dezvăluit Ioana, potrivit libertatea.ro.

Mama Luizei Melencu știa despre relația fiicei sale

Numai că sâmbătă, cu o zi înainte să dispară, m-a anunțat că s-a despărțit de el”, mărturisește prietena Luizei. “Mi-a zis «nu mai simt eu că trebuie să fiu cu el». El era plecat în Italia și s-au despărțit prin mesaje pe Facebook. Atunci au șters de pe Facebook și toate pozele în care erau împreună. Mai întâi ea, apoi el.”, a mai spus fata.

Și mama Luizei confirmă relația cu Alexandru:

„Alex are vreo 20 de ani. Erau de 3-4 luni împreună și venea aici s-o vadă. Cu mașina, o lăsa în fața porții și stăteau la ea în cameră vreo 2-3 ore”, povestește mama Luizei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate