Cine este bărbatul care a făcut videochat cu Bianca de la Puterea Dragostei? Tânărul riscă să-i bată poliția la ușă

Bărbatul cu care Bianca Comănici a făcut videochat ar putea avea probleme mari pentru că aceasta era minoră în momentul în care era filmată.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Tânărul care apare în imaginile compromițătoare cu Bianca Comănici și-a dezactivat toate conturile de socializare, la puțin timp după ce Nelson Mondialu’ a anunțat că vrea să-i facă plângere penală. G.P. este din Tecuci, este cu un an mai mare decât Bianca iar cei doi aveau o relație împreună în 2017, când actuala concurentă de la Puterea Dragostei era încă minoră. Tot atunci, cei doi au făcut împreună videochat, iar în acest moment, tânărul este pasibil să ”intre” la corupere de minori.

Problemele nu se opresc aici pentru G. Bianca a lăsat să se înțeleagă faptul că fostul ei partener a supsu-o la presiuni pentru a o convinge să facă împreună bani în fața camerelor, ceea ce ar fi o situație agravantă pentru el.

Citeste si: Cristina Şişcanu sare la gâtul Roxanei Nemeș! "Dacă aș polemiza cu tine, ți-aș fractura creierul!” - evz.ro

Nelson îi deschide dosar penal

”Am fost astăzi și am vorbit cu avocata, vom deschide un dosar, un proces, să-l bage la pușcărie, în primul rând pentru că a abuzat de fată, fata era minoră. A făcut bani, a făcut prostituție online, virtuală. Poliția să se sesizeze, părinții Binacăi să se sesizeze. Vrem să scoatem în evidență: a fost abuzată sau nu?”, a spus Nelson Pop, tatăl lui Livian, iubitul actual al Biancăi.

Citeste si: Manelistul Denis Petcu îl face praf pe Adrian de la Puterea Dragostei, după ce a jignit-o pe Bianca ore în șir: „Tu ești cu bărbații 100%”

Citeste si: Livian, adevărul despre plecarea din emisiunea Puterea Dragostei: „Vă vorbesc de lângă mașinuța cu care plec din Turcia”

Citeste si: Trecutul deocheat al Biancăi de la Puterea dragostei, demascat de Andy! ”Un prieten a intrat pe un site de escorte, a sunat și a întreținut ceva cu ea acolo”

Lucrurile sunt însă mult mai complicate, iar povestea videochatului nu se oprește aici. Zilele trecute, în mediul online au început să circule informații că persoane apropiate Biancăi (din familie chiar) ar deține o afacere cu videochat în Tecuci, iar concurenta de la Puterea Dragostei ar fi ajuns să ”presteze” în fața camerelor mai degrabă de bunăvoie, nu forțată de iubit. În acest moment, fanii emisiunii sunt împărțiți între cei care îi iau apărarea Biancăi în fața ”linșajului” la care a fost supusă în mediul online și cei care o condamnă pentru ”falsitatea” de care a dat dovadă, pozând mereu în inocentă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ricardo, după ce a văzut filmulețele cu Bianca de la Puterea Dragostei! ”Am trecut și eu prin ce trece iubitul ei și ea râdea”

Roxana, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Bianca de la Puterea Dragostei: „Eu am făcut videochat, dar nu cu...”

Rețetă: Negresă cu dulceață de vișine și nuci. Este cel mai delicios desert

Puterea Dragostei 17 februarie. Supriză pentru Daiana! Fernando, fostul ei iubit, a venit în casă pentru Berna

Bianca Comănici, prima reacție după ce filmele pentru adulți au fost văzute de toată lumea: „Două lucruri...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies