Cine este bărbatul care i-a dat foc lui Alin, iubitul Oanei Radu! Erau vecini de bloc și se cunoșteau de când erau copii: „Era nebunul cartierului, spunea că este Satana”

Bărbatul care i-a dat foc iubitului Oanei Radu îl cunoștea pe acesta de mult timp. Cântăreața a povestit că Alin era vecin cu agresorul.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Oana Radu trece prin clipe de groază încă de acum două săptămâni, când un individ l-a stropit cu benzină pe iubitul ei și apoi i-a dat foc. Atunci, frumoasa artistă îi ruga pe prietenii ei virtuali să se roage pentru Alin. „Iubitul meu a suferit un accident. Un om complet nebun a aruncat o sticlă cu benzină și foc pe el, și are arsuri foarte grave! Rugați-vă pentru el, vă rog din suflet!”, a scris Oana Radu, pe rețelele de socializare.

Din păcate, starea lui Alin este în continuare foarte gravă, iar Oana Radu a mai primit o veste cruntă. Bărbatul pe care îl iubește va rămână fără unul dintre membrele inferioare.

Citeste si: Femeie mutilată de un șofer beat criță care a dat peste ea! Piciorul i-a rămas blocat în puntea din spate a mașinii și a fost nevoie de descarcerare! Imagini șocante

fara descriere

Cine este bărbatul care i-a dat foc iubitului Oanei Radu

Oana Radu a povestit că bărbatul care i-a dat foc iubitului ei îl cunoștea de multă vreme. Au fost vecini în Craiova și avea probleme psihice. Amenința de mult că avea de gând să dea foc blocului, dar părinții l-au scos pe propria răspundere din spitalul în care fusese internat, fără să se gândească la cât rău ar putea să facă fiul lor unor oameni nevinovați.

„Era nebunul cartierului. Spunea că este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost în casă la mama iubitului meu, a mâncat acolo. I-a dat cu o sticlă cu benzină în cap, a explodat şi a luat foc. În dimineaţa aceea s-au întâlnit şi i-a zis, ce faci, mă, te-ai făcut bucureştean? Dar el este un om pe care îl ştii că este nebun şi nu iei în seamă ce zice. Mi-e foarte rău. L-a transferat la Craiova întâi şi apoi cu un elicopter la Bucureşti. Sunt într-o situaţie disperată. Ştiu că dacă ar fi fost aici mi-ar fi spus să lupt“, a spus Oana Radu.

fara descriere

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate