Cine este bărbatul cu care s-a iubit prima dată Andreea Bălan? Vedeta a spus totul: "M-a iubit întotdeauna..."

Andreea Bălan a dat primele detalii despre viața sa intima!

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Andreea Bălan, declarații despre viața sa intimă
Andreea Bălan

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară, însă viața ei amoroasă a fost foarte dezbătută de-a lungul timpului. Totuși, se pare că artista a dat primele detalii despre un moment unic din viața ei, atunci când și-a pierdut virginitatea. Dar cu toate acestea, cine a fost bărbatul misterios pe care l-a ales Andreea?!

Andreea Bălan, declarații despre viața sa intimă


In articol:

În cadrul unui interviu, Andreea Bălan a vorbit despre viața sa intimă. Totuși, despre primul bărbat din viața ei, vedeta nu a dat foarte multe detalii despre momentul în care și-a pierdut virginitatea. La vremea respectivă, toată lumea credea că Andreea, la vârsta de 15 ani, a avut parte de prima noapte de dragoste cu Ionuț Manea, partenerul de dans din videoclipul Moșule, ce tânăr ești! Ulterior, fosta soție a lui George Burcea a dat declarații despre acest subiect.

Citeste si: Mihaela Rădulescu a confirmat relaţia! În Pro TV se ştia, deja. Zvonul era adevărat - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

”Toţi erau convinşi că suntem iubiţi. Acum vă pot spune cum stau de fapt lucrurile între noi. Aveam 15 ani când l-am cunoscut, ce ştiam eu despre iubire? Probabil că dacă ne-am fi cunoscut acum, m-aş fi îndrăgostit de el, are multe calităţi. Suntem prieteni foarte buni, deşi m-a iubit întotdeauna. A fost singurul care a ţinut la mine cu adevărat, Ionuţ mă cunoaşte cel mai bine. Mă iubeşte de 3 ani, dar nu-i poţi comanda inimii, ţin la el şi atât”, a declarat Andreea Bălan la un moment dat.

Andreea Bălan, declarații despre viața sa intimă
Andreea Bălan

Teo Păcurar, primul partener al Andreei Bălan?!

Mai mulți ani mai târziu, în anul 2004, Andreea Bălan l-a cunoscut pe compozitorul Teo Păcurar. Atunci a fost momentul în care toată lumea s-a gândit la faptul că el a fost primul bărbat din viața cântăreței. Tot în cadrul unui interviu, solista a negat această afirmație, dar, ulteiror, a recunoscut faptul că nu mai era fecioară de câteva luni. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu o aseamănă pe Anda Adam cu Nicolae Guță

Se dau case gratuit! Se întâmplă chiar la granița cu România

Lovitură de teatru! Andreea Bălan și George Burcea sunt din nou un cuplu? „Da, s-au împăcat…”. Toți fanii sunt șocați

Unde a fugit Andreea Bălan, după ce a aflat că George Burcea a fost infectat cu virusul COVID-19?

Andreea Bălan a primit rezultatele testelor COVID-19, după ce George Burcea a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies