Cine este Bianca Purice, semifinalista de la Românii au Talent 2021. Concurenta: "Mi-am dorit foarte mult să ajung în semifinale"

Cine este Bianca Purice, semifinalista de la Românii au Talent 2021. Juraţii au decis ca micuţa concurentă să performeze în galele live.

Bianca Purice, semifinalista de la Românii au Talent 2021
Bianca Purice, semifinalista de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Bianca Purice, semifinalista de la Românii au Talent 2021. Concurenta a participat şi anul trecut, dar din cauza pandemiei, nu a mai reuşit să performeze în semifinală.

În cele două semifinale live de la Românii au Talent, sezonul 11, vor participa câte 12 concurenţi. În total, 24 de concurenţi vor performa în Semifinala Românii au Talent 2021. Zece dintre semifinalişti au primit Golden Buzz de-a-lungul celor 27 de ediţii de preselecţii.

Cine este Bianca Purice, semifinalista de la Românii au Talent 2021

Bianca Purice s-a prezentat pentru a doua oară la Românii au talent. A mai fost și anul trecut și nu a mers mai departe, din cauza pandemiei.

Citeste si: Cine este Dragoş Pădeanu, semifinalistul de la Românii au Talent 2021. Smiley: "E un mister cu ce ne va surprinde în semifinală"

Bianca Purice, semifinalista de la Românii au Talent 2021
Bianca Purice, semifinalista de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Concurenta face gimnastică de la 6 ani. Bianca merge zilnic la antrenamente, a participat la o mulțime de concursuri de unde a plecat cu medalii și cupe.

Fetiţa visează să devină coregrafă într-o zi.

Citeste si: Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri?- bzi.ro

Citeste si: Cine este Dean Bowman, semifinalistul de la Românii au Talent 2021. Newyorkez-ul este este concurentul preferat al Andrei

Juraţii nu au stat pe gânduri, atunci când au decis cine trece mai departe în semifinalele de la Românii au Talent 2021.

Bianca Purice s-a numărat printre cei 24 de concurenţi norocoşi.

Andra: Bianca a strălucit şi anul trecut când a venit, dar parcă acum a fost şi mai strălucitoare. E foarte talentată şi simt că e genul de copil care cucereşte publicul şi care obţine multe voturi pentru că e atât de drăgălaşă

Alexandra Dinu: E super talentată

Andra:  Ea chiar merită să fie acolo

Alexandra Dinu:  Absolut!

Bianca Purice, semifinalista de la Românii au Talent 2021
Bianca Purice, semifinalista de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Cine sunt concurenţii din semifinala Românii au Talent 2021

Din cei peste 300 de concurenţi, doar 24 de concurenţi au ajuns în cele două semifinalele live de Românii au Talent 2021. 10 dintre aceştia au trecut direct în semifinale, fiindcă au primit Golden Buzz din partea unui jurat sau prezentator, iar ceilalţi 14 semifinalişti au fost aleşi riguros de către juraţii şi prezentatorii emisiunii.

Cei ZECE concurenţi care au fost trimişi direct în SEMIFINALĂ fiindcă au primit GOLDEN BUZZ sunt: Filip Cioc, Rareş Trufea, Remi Martin, Gim, Daria Batschi, Ana-Maria Mărgean, Ruslana Krutas, Art of Robots, Raisa Chiribuţă şi Elena Gatcin. 

Cei 14 care au fost aleşi de către juriu şi prezentatori pentru a merge mai departe în SEMIFINALĂ sunt: Acro Mystic Duo, Maria Rădeanu, Narcisa din Bucovina, Sara Smighelschi, Duo Turkeev, Dean Bowman, Dragoş Pădeanu, Bianca Purice, Dorinel şi Costel Cutiuţă, Cosmin Adrian şi iubita sa, Louise, Simion R. Ştefan, Magitot, Andrii și Bogdan Kalashnyk şi Rianna Rusu. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Dean Bowman, finalistul de la Românii au Talent 2021, sezonul 11. Newyorkez-ul: „Îl sărbătoresc pe Dumnezeu prin muzică!”

Cine sunt Duo Turkeev, FINALIŞTII de la Românii au Talent 2021, sezonul 11

Cine este Sara Şmighelschi, semifinalista de la Românii au Talent 2021. Concurenta: "Unii oameni înţeleg greşit roast-ul"

Horoscop Zilnic Miercuri 16 Iunie 2021: Berbecii vor avea nevoie în această zi să scape de toate problemele și să își pună gândurile în ordine

Informația despre COVID care dă absolut totul peste cap! Este răsturnare completă de situație la nivel mondial

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Bomba anului! Viorica și Ioniță de la Clejani, despărțiți. Viorica a găsit mesaje de la amantă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies