Cine este cel mai nou star al TikTok-ului? Povestea fabuloasă de viață a puștiului

Edi Alexandru este un tânăr în vârstă de 20 de ani care a devenit extrem de popular în ultimele zile pe internet, după ce a interpretat una din melodiile de succes ale artistului Liviu Teodorescu, iar pe TikTok a ajuns un adevărat star.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Edi a devenit cunoscut publicului interpretând melodia „Prefă-te”, care îi aparține lui Liviu Teodorescu, pe stradă. O fată l-a filmat și a urcat clipul cu el, iar de atunci a devenit viral.


In articol:

„Edi îmi spun prietenii, iar Ieduț îmi spune mama, am 20 de ani, locuiesc în Brăila și de când mă știu iubesc muzica! Încă de când eram mic vedeam la televizor artiști cântând la chitară sau vocal și rămâneam cu gura căscată ore în șir. Învățătoarea de la școală le spunea mereu alor mei că am voce, însă nu eram chiar Michael Jackson pe atunci, să fiu sincer. Cu timpul am început să cânt mai mereu prin casă piese în engleză, stâlcite într-o limbă cunoscută doar de mine, bineînțeles, iar ai mei se amuzau mai mereu și mă puneau să cânt la fiecare petrecere”, povestește noul star de pe TicTok.

Edi Alexandru
Edi Alexandru face muzica pe TicTok

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Primii bani i-a făcut din colindat. Și, recunoaște el, nu erau deloc puțini, Edi Alexandru ajungând acasă cu vreo 200 de lei, în clasa a treia și tot ce își dorea din acei bani a fostsă își cumpere o chitară. Din clasa a treia și până în liceu, Edi nu a abandonat muzica definitiv, doar că s-a concentrat mai mult pe studii în general. A reușit să ia examenul de Bacalaureat cu o notă destul de bună, după care s-a înscris la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța.

A ajuns vedetă pe TicTok din întâmplare

„În tot acest timp muzica mi-a fost cel mai bun prieten în toate problemele și niciodată nu am uitat de ea. La fiecare petrecere când am avut ocazia am luat microfonul și am cântat, la fiecare bal de boboci am fost nelipsit, mereu mi-a plăcut să fiu în centrul atenției oarecum. Vara asta când eram la mare, mi-am făcut un prieten care lucra la un magazin și de fiecare dată când aveam timp treceam pe la el și cântam până dimineață, îi plăcea foarte tare.

Edi Alexandru
Edi Alexandru a dat lovitura pe TicTok

Venea lumea, se amuză cu noi, mă felicită și își vedea de drum. Într-o seară când cântam acolo a venit o țipă și m-a rugat să o las să mă filmeze pentru că îi place foarte tare cum cânt. Am spus da, nu era ceva nou, voia să le arate prietenilor probabil. Tipa a postat videoclipul pe Facebook și peste noapte m-am trezit cu sute de mesaje de la tot felul de oameni pe care nu îi cunoșteam, care mă felicitau și îmi urau succes în carieră. Videoclipul ajunsese viral pe tot facebook-ul. Am început apoi să postez și pe tiktok niște frânturi din melodii și am avut un feedback pozitiv de la toată lumea, lumea îmi spune mereu să postez melodia X și melodia Y, iar eu încerc pe cât se poate să îi satisfac pe toți. În prezent aștept să scot o piesă care o să fie locul 1 în trending mult timp, zic eu. Acum rămâne de văzut!”, ne-a mai spus Edi.

 

Galerie foto 
Citește și:

Cea mai frumoasă actriță din România face praf divele! Le-a luat la ochi pe Bianca Drăgușanu și Loredana Groza și dă cu ele de pământ Video

Breaking news! Vloggerul Colo, dus la Parchet

Bani în plus pentru aceste Case de Pensii! Cine va primi sume suplimentare și de ce

Betty, fiica lui Salam, mesaj de iubire superb pentru soțul ei! Cătălin i-a răspuns imediat

Silvana Rîciu a născut în urmă cu puțin timp! Artista a devenit mamă pentru a treia oară

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies