Cine este Clara Gherase de la Splash! Vedete la apă? Antrenoarea stă la masa juriului alături de alți trei jurați

Cine este Clara Gherase, juratul emisiunii Splash! Vedete la apă. Antrenoarea se alătură celor de la masa juriului.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Clara Gherase, juratul emisiunii Splash! Vedete la apă 2022. Antrenoarea va sta la masa juriului alături de Iulia Albu, Cosmin Natanticu și Nea Mărin.

Cine este Clara Gherase, juratul emisiunii Splash! Vedete la apă

Clara Gherase  este unul dintre cei patru jurați de la Splash! Vedete la apă 2022. Aceasta va împărți masa juraților cu: Iulia Albu, Cosmin Natanticu și Nea Mărin.

“Încep noul sezon cu așteptări rezonabile, zic eu, pentru că este un sport destul de dificil, iar timpul pentru antrenament este scurt, așa că nu le putem cere concurenților minuni. Mi-aș dori să văd multe sărituri spectaculoase, dar ei nu sunt sportivi de performanță, așa că trebuie să fiu înțelegătoare în aceste circumstanțe. Ca jurat voi fi, însă, foarte atentă la partea tehnică – desprinderea din platformă, ținuta în aer, aterizarea în apă cât mai corectă, cât mai frumoasă”

, a spus Clara Gherase, potrivit a1.ro.  

La rândul său, Clara Gherase este antrenor de înot și se ocupă de pregătirea fizică a concurenților de la Splash! Vedete la apă, pentru ca aceștia să execute cele mai spectaculoase sărituri.

Citeste si: Când începe Splash! Vedete la apă 2022? Data la care va debuta emisiunea pe micile ecrane

Clara Gherase, juratul emisiunii Splash! Vedete la apă
Clara Gherase, juratul emisiunii Splash! Vedete la apă[Sursa foto: a1.ro]

Ce vedete va juriza Clara Gherase

Clara Gherase le va da note concurenților de la Splash! Vedete la apă, care se antrenează la bazinul olimpic din Bacău ca să poată sări de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri. 

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Primele vedete care vor participa la show-ul Splash! Vedete la apă 2022, sunt:

  • Irisha,
  • Bănel Nicoliță,
  • Ana Odagiu,
  • Monica Odagiu,
  • Nick de la N&D,
  • Nick Casciaro.

Citeste si: Cine sunt jurații de la Splash! Vedete la apă 2022? Vezi cine va sta sezonul acesta la masa juriului

Clara Gherase, juratul emisiunii Splash! Vedete la apă
Clara Gherase, juratul emisiunii Splash! Vedete la apă[Sursa foto: a1.ro]

Alături de cine va juriza Clara Gherase

Clara Gherase va juriza alături de Iulia Albu, Cosmin Natanticu și Nea Mărin. Un detaliu important este faptul că Iulia Albu este cea care oferă notă secretă și care răstoarnă clasamentul.

Iulia Albu

Iulia Albu este stilistă, critic de modă și vedetă de televiziune din România. Iulia Albu este și unul dintre cei mai influenți fashion editori români. Fashionista în vârstă de 41 de ani a mai apărut în emisiuni la Kanal D și Pro TV.

Citeste si: Cine este Crina Abrudan și de ce s-a retras din televiziune în 2013

Iulia Albu a fost jurat în cadrul emisiunii Splash! Vedete la apă și anul trecut, fiind juratul care a acordat nota secretă.

”Anul acesta vreau să văd show în toate formele lui, eu asta voi nota: spectacolul! Nu vreau să văd oameni care renuntă. Splash e despre a-ți asuma un lucru pe care n-ai crezut niciodată că poți să-l faci, despre a descoperi omul din fiecare dintre noi, fie că vorbim despre o vedetă cu foarte mare notorietate, fie că vorbim despre cineva absolut obișnuit de pe stradă. Rolul acestui show este acela de a inspira oamenii să-și depășească mereu limitele și să îi distreze. Pentru că vorbim totuși de un show de divertisment”, a declarat Iulia Albu, potrivit a1.ro.

Cosmin Natanticu

Cosmin Natanticu este din Petroșani, e actor și face stand up comedy. De asemenea, Natanticu a participat într-o mulțime de proiecte televizate, cel mai recent fiind Asia Express, sezonul 4, unde a participat alături de soția sa, Eliza.

”Eu voi puncta curajul și când spun asta, mă refer inclusiv la cei care nu vor sări. Doar faptul că vin până la Bacău și încearcă, va conta pentru mine ca jurat. Dincolo de asta, însă, mi-aș dori că în acest sezon să văd mai mult curaj și concurenți care evoluează și urcă treaptă cu treaptă, până la 10 metri. Pot spune și ce mi-aș dori de la mine – mi-aș dori să rămân pe margine. Eu știu să înot cât să nu mă înec, așa că n-am de gând să mă pun cu Nea Marin!”, a spus Natanticu.

Nea Mărin

Nea Mărin este maestrul folclorului românesc și ,,dracul gol'' în emisiunile ”Serviți, vă rog!” și ”Poftiți pe la noi!”, potrivit descrierii sale de pe pagina oficială de Facebook. Simpaticul jurat a stat la masa juriului și în sezonul trecut al emisiunii Splash! Vedete la apă.

”Sezonul acesta aș vrea și mai multă performanță. Mă aștept la concurenți și mai ambițioși. Asta voi și nota în juriu: performanța. Desigur, nu pot fi eu cel mai aspru din juriu, pentru că nu sunt de specialitate. Pentru asta avem o specialistă în juriu, Clara, care va nota săriturile exact cum aș nota eu coregrafia. Însă, voi fi foarte atent la fiecare concurent și îi vreau cât mai bine pregătiți. Pentru că eu vin pregătit! Sfatul meu pentru concurenți este să se pregătească foarte bine și să nu ia lucrurile în glumă. Să fie foarte serioși”, a declarat Nea Mărin.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine sunt jurații de la Splash! Vedete la apă 2022? Vezi cine va acorda nota secretă în acest sezon

Când începe Splash! Vedete la apă 2022? Vezi în ce zile și la ce ore se difuzează emisiunea

Concurenți Splash! Vedete la apă 2022. Vezi care sunt vedetele care participă în acest sezon

S-au terminat problemele pentru 5 zodii. Urmează o perioadă incredibilă

Două forțe mondiale cutremură toată lumea! Peste 5 miliarde de oameni ar muri. E fără precedent

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Exclusiv. Nicolae Ceaușescu și cântarul de aur! Aventurile clanului Ceaușescu după Revoluție

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies