Cine este concurenta cu care None s-a sărutat în Istanbul? Au păstrat secretul până la ieșirea din casa de la Puterea Dragostei DECLARAȚII EXCLUSIVE

Despre None s-a spus că nu a vrut să facă niciun cuplu în casa de la puterea Dragostei pentru că așa a observat că obține mai multe voturi de la susținători.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

None a infirmat această acuzație după ce a ieșit din casa de la puterea Dragostei. El a spus că pur și simplu nu a simțit să facă un cuplu cu nicio fată, deși a fost atras de câteva. Cel mai mult s-a vorbit despre relația dintre Andreea și None, mai ales că ei au fost și la o întâlnire în Istanbul.

Andreea, după ce a ieșit din show a spus că None a fost tandru cu ea în timpul întâlnirii din spatele camerelor de filmat, însă când s-au întors în casă, acesta s-a schimbat. Andreea a precizat chiar că își dorește ca după ce iese din emisiune, None să o caute. ”S-au întâmplat mai multe lucruri între noi, care nu s-a văzut în emisiune. La ”date” ne-am sărutat, în spatele camerelor. Nu am spus niciodată acest lucru în emisiune. Am ținut secret. Asta și pentru că el era altfel în emisiune, se purta altfel cu mine”, a mărturisit Andreea, care a fost însă dezamăgită că None nu a căutat-o după ce s-a întors în România. (Vezi și pentru cine vrea None să se întoarcă acum la Puterea Dragostei)

fara descriere

 

Ce spune None despre Andreea după ce s-a întors de la Puterea Dragostei

Pe de altă parte, None, deși vorbește frumos de Andreea, lasă să se înțeleagă faptul că nu ar vrea o relație cu aceasta nici în afara casei de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Bogdan, noul concurent de la Puterea Dragostei, alături de Delia! Poze incredibile cu tânărul plin de mușchi

Citeste si: Adrian de la "Puterea Dragostei" a plâns în hohote: "Nu mănânc pentru că sufăr"! A mărturisit totul

Citeste si: Simona vrea să fie ”noua Plușica” de la Puterea Dragostei? Noua concurentă are un bust impresionant și e…virgină!

”Andreea este foarte inteligentă. M-a atras foarte mult fizic, dar nu am reușit să ne cunoaștem foarte bine. Eu am ezitat! Acum în afara casei, nu cred că vom avea o șansă. A spus despre mine că joc teatru. S-a înșelat! Atunci când ai susținătorii tăi, nu contează dacă faci un cuplu sau nu, ei te votează pe tine, pentru că te plac, te apreciază. Nu am vrut să fac un cuplu dacă nu am simțit asta. Atracție fizică între mine și Andreea a fost. Dar, atât!”, ne-a declarat None, care a spus că e adevărat că nu a căutat-o pe Andreea după ce s-a întors în România.  

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate