Vedete

Cine este concurentul de la Exatlon care a adus cele mai multe puncte echipei sale până acum!

Concurenţii de la Exatlon se luptă pentru marele premiu pus în joc, dar până acolo este drum lung. Care este, la ora actuală, jucătorul cu cele mai multe victorii?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Cine este concurentul de la Exatlon care a adus cele mai multe puncte echipei sale până acum!icon photo

Într-un clasament neoficial privind victoriile fiecărui concurent de la Exatlon sezonul 2, în fruntea listei, acum, se află Cristina Nedelcu, faimoasa aducând 37 de puncte. Cristina Nedelcu este urmată de doi războinici, Alin Andronic cu 35 de victorii şi Iulian Pitea, cu 34 de victorii, conform unui clasament pe care îl găsiţi aici.

Cine este concurentul de la Exatlon care a adus cele mai multe puncte echipei sale până acum!

Exatlon sezonul 2. De ce e Ana Otvoş ”player of the week” la Războinici

Deşi nu se află între primii trei concurenţi cu cele mai multe victorii, Ana Otvoş a fost desemnată de mai multe ori ”player of the week” de la Războinici. Şi asta pentru că ea are cel mai bun procentaj. Adica, din 39 de meciuri jucate, 27 au fost victorii, procentul ei fiind acum de 69,23%.

Exatlon sezonul 2. Cine este jucătorul cu cele mai puţine puncte

De cealaltă parte, cu cel mai mic procentaj, dar şi cele mai puţine victorii se află tot o războinică, Diana Senteş, care a adus doar 7 puncte echipei în cele 35 de meciuri jucate până acum la Exatlon sezonul 2. 

Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune