Vedete

Cine este concurentul de la Exatlon care a adus cele mai multe puncte echipei sale până acum!

Concurenţii de la Exatlon se luptă pentru marele premiu pus în joc, dar până acolo este drum lung. Care este, la ora actuală, jucătorul cu cele mai multe victorii?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Cine este concurentul de la Exatlon care a adus cele mai multe puncte echipei sale până acum!icon photo

Într-un clasament neoficial privind victoriile fiecărui concurent de la Exatlon sezonul 2, în fruntea listei, acum, se află Cristina Nedelcu, faimoasa aducând 37 de puncte. Cristina Nedelcu este urmată de doi războinici, Alin Andronic cu 35 de victorii şi Iulian Pitea, cu 34 de victorii, conform unui clasament pe care îl găsiţi aici.

Cine este concurentul de la Exatlon care a adus cele mai multe puncte echipei sale până acum!

Exatlon sezonul 2. De ce e Ana Otvoş ”player of the week” la Războinici

Deşi nu se află între primii trei concurenţi cu cele mai multe victorii, Ana Otvoş a fost desemnată de mai multe ori ”player of the week” de la Războinici. Şi asta pentru că ea are cel mai bun procentaj. Adica, din 39 de meciuri jucate, 27 au fost victorii, procentul ei fiind acum de 69,23%.

Exatlon sezonul 2. Cine este jucătorul cu cele mai puţine puncte

De cealaltă parte, cu cel mai mic procentaj, dar şi cele mai puţine victorii se află tot o războinică, Diana Senteş, care a adus doar 7 puncte echipei în cele 35 de meciuri jucate până acum la Exatlon sezonul 2. 

 
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune