Cine este Cristina Jaşcu de la Burlacul 2021. Concurenta a avut parte de un single date alături de Andi Constantin

Cine este Cristina Jaşcu de la Burlacul 2021. Vezi cu ce se ocupă tânăra în viaţa de zi cu zi.

Cristina Jaşcu de la Burlacul 2021
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Cristina Jaşcu de la Burlacul 2021. Frumoasa brunetă s-a numărat printre norocoasele care au primit câte un trandafir din partea lui Andi Constantin.

Cine este Cristina Jaşcu de la Burlacul 2021

Cristina Jaşcu vine din Galaţi şi este studentă la o şcoală postliceală de asistente, fata dorind să ajungă asistent medical generalist.

Citeste si: Cine este Ana Bene de la Burlacul 2021. Concurenta a avut parte de un date romantic alături de Andi Constantin

Cristina Jaşcu de la Burlacul 2021
Cristina Jaşcu de la Burlacul 2021[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: El este poliţistul argeşean care l-a trântit la pământ pe bătrânul care a murit sufocat. Trecutul său este unul controversat- bzi.ro

La prima întâlnire cu Burlacul, bruneta i-a dăruit lui Andi Constantin un coş cu legume proaspete, arătând că ştie că Andi Constantin duce un stil de viaţă sănătos şi face mult sport.

Citeste si: Cine este Roxana Răpăilă de la Burlacul 2021. Bruneta super hot a venit plină de încredere în fața lui Andi Constantin

Cristina Jaşcu de la Burlacul 2021
Cristina Jaşcu de la Burlacul 2021[Sursa foto: Instagram]

Andi Constantin le-a trimis tuturor concurentelor o scrisoare

Andi Constantin, Burlacul 2021, le-a trimis tuturor fetelor care concurează la emiisune pentru a-l cuceri, o scrisoare. Burlacul  a vrut să fie clasic şi să scrie scrisoarea de mână. 

‘Viitoarea mea iubită, prietenă, soție, am vrut să îți scriu aceste rânduri pentru că sunt sigur că în aceste momente te gândești la bărbatul perfect și la atributele lui.

Aș vrea să te rog să le dai uitării pentru că nu sunt nici pe departe bărbatul perfect. Sunt părți din mine pe care le-aș schimba, părți din mine la care aș renunța, însă ce îți pot promite este că sunt omul care va încerca din răsputeri să te facă fericită, să te simți apreciată și iubită.

O să te rog să ne dai o șansă să uităm de toate șabloanele și să ne descoperim unul pe celălalt cu bune, cu rele, dar mereu reali.

Vreau să ai încredere în tine, să fii tu, pentru că cel mai mult apreciez asta! Asta ne face diferiți, iar diferit înseamnă special!, a scris Andi, înainte de întâlnirea cu concurentele de la Burlacul.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Ana Bene de la Burlacul 2021. Concurenta a avut parte de un date romantic alături de Andi Constantin

Cine este Simona Bălăceanu de la Burlacul 2021. Andi Constantin a sărutat-o pe frumoasa brunetă

Cine este Roxana Răpăilă de la Burlacul 2021. Bruneta a renunţat la Andi Constantin

Horoscop Zilnic Marți 20 Aprilie 2021: Gemenii vor reuși să își rezolve o problemă financiară, Scorpionii vor avea parte de o zi foarte bună

E regulă pentru toți românii. Ce e obligatoriu pentru slujba de Paște? Florin Cîțu a anunțat chiar acum

Cu cine a fost Denise Rifai căsătorită? Vedeta Kanal D, obligată să spună adevărul

Cel mai rușinos moment de la funeraliile Printului Philip. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies