Cine este Cristina Mălai de la Chefi la cuțite 2021. Concurenta este în echipa lui chef Sorin Bontea. „Viața în bucătărie este nebunie curată!”

Cristina Mălai este concurentă în echipa lui Sorin Bontea, în sezonul 9 Chefi la cuțite!

Cine este Cristina Mălai de la Chefi la cuțite, sezonul 9
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Cristina Mălai în vârstă de 31 de ani este bucătar șef într-un restaurant din Capitală. Tânăra a decis să participe la Chefi la cuțite pentru că îi plac provocările și vrea să demonstreze că poate ajunge departe în competiție.

Cine este Cristina Mălai de la Chefi la cuțite, sezonul 9

Cristina Mălai a ajuns bucătar șef după ce a muncit în diferite tipuri de restaurant și după ce a lucrat cu una dintre protejatele lui chef Florin Dumitrescu.

Citeste si: Chefi la cuţite 2021. Cine sunt concurenţii din echipa lui Sorin Bontea în sezonul 9

Deși este pasionată de cinematografie, concurenta a ales să își dedice tot timpul bucătăriei. „Îmi place să mă joc foarte mult, îmi place să risc, îmi place să ajung în punctul ăla în care nu știu dacă o să-mi iasă sau nu, dar știu că iese... Lucrurile alea făcute pe ultima sută de metri, dar care, cumva, au success”, a povestit Cristina Mălai, în audițiile Chefi la cuțite.

Citeste si: Mirela Vaida, din nou în pericol. Agresoarea ei umblă liberă pe străzi și atacă alți oameni- bzi.ro

Cine este Cristina Mălai de la Chefi la cuțite, sezonul 9
Cristina Mălai, bucătar șef

Mai mult, Cristina Mălai compară experiența ei culinară cu cinematografia. „Viața în bucătărie este ca întrun film, e o nebunie curată. Ai parte de toate sentimentele deoadată. În 30 de secunde poți să și râzi, să plângi, să dai cu tigaia, să legi o prietenie...

E totul de-a valma”, a mai spus tânăra.

Citeste si: Cine este Ciprian Antone de la Chefi la cuțite 2021.  Cu ce se ocupă concurentul din echipa lui Florin Dumitrescu

Concurenta spune că va face meseria de bucătar toată viața, desi recunoaște că adesea cei care lucrează în acest domeniu pot greu de mulțumit. „Lucrează tu la flăcări, la strigăte.

Toți clienții vor totul deodată. Cam așa e viața, dar e foarte frumoasă. N-aș renunța niciodată la chestia asta”, a conchis tânăra.

Cristina Mălai este în echipa lui Sorin Bontea la Chefi la cuțite 2021

Concurenta s-a prezentat în audiții cu un preparat de inspirație arăbească, din cotlete de miel. Jurații Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu i-au oferit cele trei cuțite care o trimit în etapa următoare.

În bootcamp, Cristina Mălai l-a convins pe Sorin Bontea să-i dea tunica verde și oportunitatea să lupte pentru Marele Premiu. Concurenta se bucură de încrederea juratului, care i-a oferit un loc în echipa sa.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite 2021, cuțitul de aur din echipa lui chef Florin Dumitrescu

Cine este Teo Costache de la Chefi la cuțite 2021, sezonul 9. Actorul intră în echipa lui chef Florin Dumitrescu

Alexandru Arșine este convins că virusul SARS-CoV-2 ar fi fost mai agresiv dacă nu făcea vaccinul anti-COVID: „Mi-a salvat viața și mie și soției”

Horoscop Zilnic Joi 13 Mai 2021: Se anunță o perioadă bună din punct de vedere energetic și prosperă

Calendar Ortodox 13 mai 2021. Una dintre cele mai mari sfinte ale Bisericii. Te apără de viclenia duşmanilor

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

Istoria secretă. Adevărul despre bomba atomică a lui Nicolae Ceaușescu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies