Cine este Dan Șucu, investitor la Imperiul Leilor 2021

Cine este Dan Șucu, investitor la Imperiul Leilor 2021, dar și unul dintre cei mai bogați oameni din România.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Dan Șucu, investitor la Imperiul Leilor 2021, dar și unul dintre cei mai bogați oameni din România. Vezi ce afacere deține milionarul.

Cine este Dan Șucu, investitor la Imperiul Leilor 2021

Dan Șucu deține un brand de mobilă important, Mobexpert. Omul de afaceri s-a apucat de antreprenoriat după revoluție. Inițial plănuise să facă o mică afacere pentru a putea trăi decent alături de familie. Dan Șucu a pornit afacerea de la zero, iar în timp s-a dezvoltat atât de mult încât astăzi a ajuns un adevărat imperiu al mobilei.

Citeste si: Când începe Imperiul Leilor 2021. Cine sunt ”Leii” din acest sezon

Cine este Dan Șucu, investitor la Imperiul Leilor 2021
Cine este Dan Șucu, investitor la Imperiul Leilor 2021[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Dan Șucu deține în prezent 26 de hypermarketuri și magazine de mobilă, atât în țară, cât și în străinătate, 8 fabrici, 2.300 de angajați și o cifră de afaceri de peste 200 de milioane de euro.

Platforma de vânzare online a grupului atrage lunar peste 1 milion de vizitatori și generează o treime din cifra de afaceri.

„Cred că este timpul ca din ce în ce mai mulți antrepreori din România să facă propagandă pentru ideea de antreprenoriat. Cu cât mai mulți tineri vor porni o afacere și vor fi independenți, cu atât mai bine ne va fi tuturor”,

a spus Dan Șucu.

Cine este Dan Șucu, investitor la Imperiul Leilor 2021
Cine este Dan Șucu, investitor la Imperiul Leilor 2021[Sursa foto: Instagram]

Dan Șucu, jurat la Imperiul Leilor 2021

Dan Șucu este investitor la Imperiul Leilor sezonul 2. Omul de afaceri vrea să îi ajute pe cei care au un start-up promițător, dar și pe cei cu stofă de antreprenor.

„Mi-ar plăcea să descopăr o afacere care să se transforme într-un produs, într-un serviciu, pe care să-l poți marketa imediat.

Idealul ar fi un produs în care să pot să investesc alături de noul meu partener și care să fie pe piață în cât mai scurt timp din clipa în care am decis sau chiar pe perioada în care acest show o să fie pe post”, a declarat Dan Șucu.

Citeste si: Cine este Cristina Bâtlan, singura femeie din juriul de la Imperiul Leilor 2021

„Am un milion de sfaturi pentru cei care vin în emisiune, dar după atâția ani de afaceri am și capacitatea de a sintetiza. Există o singură calitate pe care trebuie să o aibă un antreprenor: încrederea în sine. Ca să poți să reușești este foarte puțin probabil să o faci din prima încercare: vei cădea, te vei ridica de multe ori, dar într-un final vei reuși.”, a mai spus Dan Șucu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies