Cine este Dan Ursa? Biografie: vârstă, carieră, familie

Biografie Dan Ursa. Iată cum a ajuns bărbatul să fie director de vânzări.

Autor: Sabrina Saghin

In articol:

Cine este Dan Ursa? Află totul despre cum a evoluat bărbatul în ultimii ani, pe plan profesional. Dan Ursa este căsătorit și are o fiică.

Cine este Dan Ursa

Dan Ursa, pe numele său întreg Darius Dan Ursa, are vârsta de 40 de ani și provine din Tășnad, județul Satu Mare, însă s-a mutat în urmă cu mai mult timp în Cluj, unde locuiește cu familia sa.

Bărbatul este căsătorit cu Corina, iar din rodul iubirii lor a rezultat o fiică superbă. Darius Dan Ursa este un familist convins și luptă ca soția și fiica sa să nu ducă lipsă de nimic.

Darius Dan Ursa este de profesie director de vânzări, însă are un suflet de aventurier și nu refuză nicio ocazie în care să își testeze limitele, călătorind de-a lungul timpului în diverse destinații exotice.

Citește și: Cine este Dan Cruceru. Biografie: vârstă, studii, carieră, soție. Află totul despre „Taticool”

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

Citește și: Cine este Alex Delea. Biografie: Vârstă, studii, carieră, familie. Află totul despre câștigătorul unui show de supraviețuire

Cine este Dan Ursa? Biografie: vârstă, studii, carieră, familie

Cine este Dan Ursa? Biografie: vârstă, studii, carieră, familie

[Sursa foto: Instagram]

Dan Ursa, parcursul său profesional

Dan Ursa este de profesie agent de vânzări. Bărbatul activează în acest domeniu încă din anul 2011, iar timp de 5 ani, până în anul 2016, a fost director de vânzări pe zona Ardeal, la Karcher Romania, firmă ce se ocupă cu sisteme de curățare eficiente, economice și ecologice.

În luna februarie a anului 2016, Darius Dan Ursa a decis să facă o schimbare în viața sa profesională, astfel că a devenit director zonal de vânzări, în continuare pe zona Ardeal, însă de data aceasta la Markita România.

Această companie se ocupă de producerea și vânzarea motoarelor electrice.

Cu toate acestea, spiritul său aventurier nu l-a lăsat să își ocupe viața cu munca de birou, astfel că nu a ratat nicio oportunitate să viziteze cele mai exotice destinații și să își învingă fricile.

Darius Dan Ursa a fost plecat în mai multe aventuri care i-au testat limitele. Bărbatul a stat cu tribul Massai în Egipt, a vizitat Thailanda, Turcia, Bangkok și Zanzibar.

Cât despre expunerea sa în mediul online, Dan Ursa nu este atât de activ, preferând mai mult interacțiunile umane reale. Pe lângă job-ul de zi cu zi, acesta este pasionat de călătorii, adoră tirul cu arcul şi sporturile precum cele de iarnă, echitaţia, scuba diving-ul. Mai mult decât atât, o altă sursă de adrenalină provine şi din zborul cu avioanele de mici dimensiuni.

Surse: stiridirecte.ro, cancan.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

„Un gest pe care nu pot să-l uit” Ce i-a făcut Dani Oțil Gabrielei Prisăcariu la începutul relației! A decis să dezvăluie asta abia acum

Calculator salariu BRUT și NET 2023. Vezi cum îți poți calcula veniturile lunare

O mamă și-a lăsat cei doi copii în mașină și s-a dus să fure din magazin. Mașina a luat foc cu micuții înăuntru | VIDEO

Cine va boteza copilul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian: „Îl așteptăm cu bucurie”. Artista urmează să devină mamă pentru prima oară în câteva zile

O femeie a fost grațiată după 20 de ani de închisoare. Ea și-a ucis cei patru copii pe care îi avea

„Din folclorul ăsta autentic nu pot plăti ratele.” Nicoleta Voicu vrea să iasă la grevă! Vedeta este revoltată din cauza taxelor și cheltuielilor

Un nou scandal este pe cale să izbucnească între Andreea Bălan și George Burcea! Procesul o poate lăsa pe vedetă fără sute de mii de euro

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies