Cine este David Goldcher, iubitul Irinei Rimes. Cei doi s-au mutat împreună în Franța

Cine este David Goldcher, iubitul Irinei Rimes. Cei doi îndrăgostiți locuiesc împreună în Franța.

David Goldcher și Irina Rimes
David Goldcher și Irina Rimes[Sursa foto: Instagram]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este David Goldcher, iubitul Irinei Rimes. Artista s-a mutat în Franța ca să locuiască alături de iubitul ei, care activează în domeniul artistic.

Cine este David Goldcher, iubitul Irinei Rimes

Irina Rimes și David Goldcher formează un cuplu de ceva vreme și se pare că relația este destul serioasă din moment ce Irina Rimes a lăsat România în urmă și s-a mutat în Franța alături de iubitul ei.

Citeste si: Irina Rimes a mărturisit! Cine este vedeta cu care se vedea căsătorită?! „Bărbatul ălă frumos...”

David Goldcher și Irina Rimes
David Goldcher și Irina Rimes[Sursa foto: Instagram]

Cei doi au închiriat o casă ca să locuiască împreună. David Goldcher  activează în domeniul artistic, la fel ca iubita sa celebră.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

”După multe căutări, am găsit apartamentul visurilor noastre. Arată aşa! Are o grădină foarte drăguţă. Vă ţin la curent unde pun patul. Stăm într-un apartament cu chirie, nu cumpărăm nimic în pandemie“, a spus solista, într-un Instastory, pe contul ei de Instagram.

David Goldcher, creează muzică, a apărut ca interpret în mai multe videoclipuri și se pare că este îndrăgostit lulea de faimoasa moldoveancă, scrie click.ro.

Irina Rimes
Irina Rimes[Sursa foto: Instagram]

Irina Rimes, amintiri de pe vremea când locuia în Republica Moldova

Irina Rimea a mărturisit la un moment dat că a avut probleme cu banii, iar bugetul zilnic era limitat.

„Mă bucur de lucrurile mici la fel cum mă bucur de lucrurile mari. Eram fericită şi atunci, sunt şi acum. N-am perioade negre de care să-mi aduc aminte şi să zic: „Vai, ce bine că am ieşit de acolo“. Înainte de „Visele“ nu eram OK financiar, aveam cam 30 de lei în buzunar de cheltuit zilnic. Mergeam cu Andi (n.r. – Bănică), soţul meu, într-un magazin mare, unde totul e mai ieftin, căutam cele mai ieftine chestii şi umpleam trei pungi cu chipsuri şi tot felul de dulciuri”, a povestit Irina Rimes.

Citeste si: Irina Rimes și noul iubit au planuri mari pentru viitor! „Aș vrea să fac nunta în România, mă văd mamă în curând”

Înainte de a deveni cunoscută, artista a fost nevoită să vândă piese ca să poată trăi, fără să viseze că va ajunge atât de renumită.

”Când ajungeam acasă, eram foarte mulţumiţi. Aveam un Matiz ruginit şi mergeam cu el la Chişinău, la munte, peste tot. Săraca maşină, mai mult de 60 de kilometri pe oră nu ducea, dar noi eram fericiţi în ea. Ţin minte cum mergeam noaptea şi ascultam concerte; la Radio România Actualităţi era o emisiune de la 2.00 la 3.00, în care se vorbea despre Bruce Springsteen, Madonna, Sting.

Atunci am făcut piese şi le-am vândut în Republica Moldova, ca să avem bani de trăit. N-am visat că o să fiu supercunoscută, că o să am concerte şi că o să ajung în juriu la „Vocea României“. Era un vis un pic intangibil, dar mereu am sperat”, a declarat Irina Rimes pentru Adevărul.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce i-a declarat Irina Rimes lui Cosmin Cernat, în emisiunea ”Invitatul de 12”, de la Radio Impuls “Tu erai bărbatul ăla frumos cu care m-aș fi căsătorit…”

Irina Rimes și noul iubit au planuri mari pentru viitor! „Aș vrea să fac nunta în România, mă văd mamă în curând”

Irina Rimes, despre situația financiară: „Nu îmi permit să mă duc într-o vacanță în Maldive sau oriunde”

Horoscop Zilnic Luni 26 Iulie 2021: Taurii reuşesc să termine un proiect foarte important, Peştii sunt foarte activi şi reuşesc să se ocupe de foarte multe lucruri

Calendar Ortodox, 26 iulie 2021! Un mare sfânt cuvios, celebrat astăzi de români. Sărbătoare importantă

BOMBA! Barbatul cu care a fost prinsa Andreea Mantea! E cutremur in showbiz

Expert Britanic: Coronavirusul ar putea fi răspândit și prin pârțuri! Chinezii confirmă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies