Cine este Dominique Nuţă de la Burlacul 2021. Concurenta părăsit competiţia, după ce Andi Constantin nu i-a mai oferit trandafirul salvator

Cine este Dominique Nuţă de la Burlacul 2021. Concurenta vrea ca Andi Constantin să o vadă într-un mod special.

Dominique Nuţă de la Burlacul 2021
Dominique Nuţă de la Burlacul 2021[Sursa foto: Instagram]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Dominique Nuţă de la Burlacul 2021. Concurenta a părăsit competiţia, după ce Andi Constantin nu i-a mai oferit tramdafirul salvator pentru a doua oară.

Cine este Dominique Nuţă de la Burlacul 2021

Dominique are 21 de ani, este din București. Concurenta își împarte timpul și pasiunea între cariera de model și cabinetul de avocatură.

Citeste si: Cine este Cristina Jaşcu de la Burlacul 2021. Concurenta i-a oferit lui Andi Constantin un coş cu legume proaspete

Dominique Nuţă de la Burlacul 2021
Dominique Nuţă de la Burlacul 2021[Sursa foto: Instagram]

"Cred că fizicul contează în proporție de 80% când vine vorba de o femeie. Pot spune că atitudinea mea este o calitate și o să fac tot posibilul să-i atrag atenția Burlacului. Aș vrea să mă observe dintre toate fetele", a spus Dominique.

Dominique Nuță a venit cu un căţeluş, atunci când l-a întâlnit pentru prima dată pe Andi Constantin. Concurenta speră să programeze o întâlnire de joacă între câinele ei și cel al Burlacului.

Citeste si: Cine este Ana Bene de la Burlacul 2021. Concurenta a avut parte de un date romantic alături de Andi Constantin

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Dominique Nuţă de la Burlacul 2021
Dominique Nuţă de la Burlacul 2021[Sursa foto: Instagram]

Dominique Nuţă a fost eliminată, dar a rămas în casa fetelor

În cea de-a V-a ediţie a emisiunii Burlacul, Andi Constantin le-a eliminat pe Malinka Zina, Mădălina Alexe, Vanessa Ţone şi Dominique Nuţă, însă decizia Burlacului nu a fost pe placul tuturor concurentelor.

Dominique Nuţă a decis să nu respecte decizia Burlacului, iar în timp ce fetele se pregăteau să plece spre România, ea a spus că nu vrea să plece.

"Mie îmi pare foarte rău să plec știind că nu am dat totul aici.

"Eu aseară când am venit aici și am început să mă deschid, mi-am dat seama că nu pot pleca. Eu nu accept să plec așa", a spus Dominique.

Dominique Nuţă a purtat o discuţie cu Andi Constantin şi a primit a doua şansă. Astfel, a rămas în competiţie chiar dacă celelalte fete nu privit cu ochi buni decizia Burlacului.

"Când nu am primit trandafirul, mi-a căzut tot cerul în cap. Este foarte greu să pierzi. Mai ales când ești obișnuit să ai totul la picioare. Din păcate trăiesc într-o lume superficială unde trebuie să blochez toate emoțiile. Simt că dacă aș mai avea o șansă aș profita de ea.", a mai spus concurenta.

Burlacul 2021 concurente!

Burlacul este un show matrimonial care constă în găsirea perechii unui burlac din lumea mondenă a României. Cel mai nou sezon din Burlacul a debutat după o pauză de cinci ani, iar concurentul care își va găsi marea dragoste este Andi Constantin, fostul concurent de la Survivor România, emisiune difuzată pe Kanal D.

Vezi aici cine sunt cele 14 concurente care au primit trandafirul în cea de-a doua ediţie din Burlacul 2021. Candidatele sunt dispuse să facă pentru a-l cuceri pe Andi Constantin.

Dominique Nuţă de la Burlacul 2021
Dominique Nuţă de la Burlacul 2021[Sursa foto: Instagram]

Andi Constantin este Burlacul 2021

Andi Constantin este Burlacul 2021. În trecut, Andi a participat la Survivor România, dar a fost și ispită la Insula Iubirii.

Andi Constantin are 29 de ani ani și este campion la fitness. Noul ”burlac” este plin de calități și se decrie ca fiind un om care iubește natura, animalele, dar și tot ce ține de motoare.

„Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, spune Andi Constantin.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Cristina Jaşcu de la Burlacul 2021. Concurenta a renunţat la Andi Constantin

Cine este Ana Bene de la Burlacul 2021. Andi Constantin o preferă pe frumoasa concurentă

Cine este Simona Bălăceanu de la Burlacul 2021. Andi Constantin a pozat sexy alături de frumoasa brunetă

Horoscop IULIE 2021: o luna decisivă pentru Gemeni si incredibilă pentru Scorpioni

Se schimbă buletinele! Anunţul momentului din Guvern. Toţi românii sunt vizaţi

Cine este amanta lui Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a trimis mai mulți interlopi după ea (SURSE)

Veste istorică! Medicamentul care învinge COVID. Scapă bolnavii de la moarte

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies