Cine este Dragoş Pădeanu, semifinalistul de la Românii au Talent 2021. Concurentul: "Nu cred ceea ce mi se întâmplă"

Cine este Dragoş Pădeanu, semifinalistul de la Românii au Talent 2021. Juraţii sunt curioşi cu ce piesă va veni concurentul în semifinală.

Dragoş Pădeanu, semifinalistul de la Românii au Talent 2021
Dragoş Pădeanu, semifinalistul de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Dragoş Pădeanu, semifinalistul de la Românii au Talent 2021. Artistul îmbrăcat în colanţi s-a calificat în galele live ale emisiunii.

Cine este Dragoş Pădeanu, semifinalistul de la Românii au Talent 2021

Dragoș Pădeanu, 23 ani şi este din Braşov. Concurentul a venit la preselecţiile de la Românii au Talent 2021, îmbrăcat într-o pereche de colanți și un tricou viu colorat, iar jurații se așteptau la un număr total diferit, față de ceea ce avea să urmeze.

Citeste si: Cine este Dean Bowman, semifinalistul de la Românii au Talent 2021. Newyorkez-ul este este concurentul preferat al Andrei

Dragoş Pădeanu, semifinalistul de la Românii au Talent 2021
Dragoş Pădeanu, semifinalistul de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

”Numele meu este Dragoș. Când o să mă fac mai mare o să vreau să mă fac cântăreț. În momentul de față cânt într-un cor de biserică și vreau să zic că mă împlinește foarte mult. Acum cântăm strict la slujbele de duminică și când mai suntem chemați la alte biserici, mergem și cântăm acolo și cântăm foarte mult când sunt sărbători.”, a spus Dragoș în preselecţii.

Mare le-a fost uimirea juraților atunci când Dragoș a început să cânte melodia ”Lie, ciocârlie”, niciunul nu se aștepta la o așa supriză plăcută.  ”Hai că la asta nu mă așteptam”, a exclamat Andra după primele acorduri muzicale.  ”Așa îmbrăcat, el cântă ”Lie, ciocârlie”, a adăugat Pavel Bartoș.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Citeste si: Cine sunt Duo Turkeev, semifinaliştii de la Românii au Talent 2021. Florin Călinescu: "Toată familia să vină în semifinală"

Dragoş Pădeanu, semifinalistul de la Românii au Talent 2021
Dragoş Pădeanu, semifinalistul de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

 Smiley: "E un mister cu ce ne va surprinde în semifinală"

Juraţii şi prezentatorii emisiunii au decis ca Dragoş Pădeanu să aibă şansa de a performa în semifinala emisiunii. Aceştia sunt de părere că tânărul are o voce foarte bună şi încă mai are multe de arătat.

”Un singur comentariu am de făcut, oriunde o să te ducă după emisiunea asta, soarta, te blestem dacă îți schimbi costumul. Ateneu, Scala din Milano, Casa Albă, dar dacă te îmbraci cu frac cu papion cu costum popular ca toți farseurii ăștia care merg pe lângă...deci așa să te duci, frate”, a spus Florin Călinescu în preselecţii.

”A fost o surpriză plăcută, e o melodie foarte grea. Am avut ocazia să cânt acest cântec în fața Mariei Ciobanu și am avut niște emoții grandioase. Nu mă așteptam în viața aceasta să aud un băiat interpretând acest cântec. Bravo!”, a spus Andra la audiţii.

”Ești foarte bun, ai un ambitus impresionant, piesa asta nu e la îndemâna oricui, e foarte greu să fie cântată de femei, darmite de bărbați. Apariția ta a fost cel puțin surprinzătoare. Nu îți schimba outfit-ul ăsta!”, a adăugat Smiley.

Românii au Talent 2021
Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Cine sunt concurenţii din semifinala Românii au Talent 2021

Din cei peste 300 de concurenţi, doar 24 de concurenţi au ajuns în cele două semifinalele live de Românii au Talent 2021. 10 dintre aceştia au trecut direct în semifinale, fiindcă au primit Golden Buzz din partea unui jurat sau prezentator, iar ceilalţi 14 semifinalişti au fost aleşi riguros de către juraţii şi prezentatorii emisiunii.

Cei ZECE concurenţi care au fost trimişi direct în SEMIFINALĂ fiindcă au primit GOLDEN BUZZ sunt: Filip Cioc, Rareş Trufea, Remi Martin, Gim, Daria Batschi, Ana-Maria Mărgean, Ruslana Krutas, Art of Robots, Raisa Chiribuţă şi Elena Gatcin. 

Cei 14 care au fost aleşi de către juriu şi prezentatori pentru a merge mai departe în SEMIFINALĂ sunt: Acro Mystic Duo, Maria Rădeanu, Narcisa din Bucovina, Sara Smighelschi, Duo Turkeev, Dean Bowman, Dragoş Pădeanu, Bianca Purice, Dorinel şi Costel Cutiuţă, Cosmin Adrian şi iubita sa, Louise, Simion R. Ştefan, Magitot, Andrii și Bogdan Kalashnyk şi Rianna Rusu. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Smiley, cucerit de Sofia Brok la Românii au Talent, sezonul 11. Micuța gimnastă l-a lăsat mască pe cel mai nou jurat al emisiunii

Program TV Românii au Talent 2021. Ce schimbări aduce sezonul 11

Alexandra Malter l-a lăsat pe Smiley cu gura căscată la Românii au Talent, sezonul 11! Pavel Bartoș: ”Avem medic? Cred că tensiunea e ridicată”

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Aceste mașini vor fi INTERZISE! Lovitură pentru milioane de români

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies