Cine este Emaa, solista care interpretează „Zburătorul”. Cântăreața a colaborat cu Deliric și The Motans

Cine este Emaa, cântăreața care a devenit cunoscută odată cu lansarea piesei „Insula”, în colaborare cu The Motans?

Cine e Emaa, solista care interpretează „Zburătorul”
Emaa[Sursa foto: Instagram]
Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Emaa este activă de doar câteva luni în industria muzicală, dar a reușit să se facă remaracată datorită timbrului său vocal inconfundabil. Este o tânără care face parte din portofoliul de artiști al casei de discuri Global Records, iar melodia care a făcut-o cunoscută a fost „Insula”, în colaborare cu The Motans.

Cine e Emaa, solista care interpretează „Zburătorul”

Emaa, pe numele ei real Emanuela Alexa, este în vârstă de 29 de ani și este din Lugoj. Muzica a descoperit-o în copilărie, fiind inspirată de mama ei și de bunicii săi, și a urmat lecții de canto. În timpul liceu a început să scrie poezie și proză, iar în timpul facultății de psihologie a început să le transpusă în versurile pieselor.

Citeste si: Smiley, Inna sau Antonia, făcuți praf după ce au înregistrat un colind în care se iau de Raed Arafat! ”Păcat că ipocrizia nu doare”

Emaa are o personalitate complexă, este o persoană extrovertită, sinceră și hotărătă, și este pasionată de înot, alpinism și pictură. Artista a colaborat cu artiști precum Silent Strike, Deliric, BAB, Armies și SICKOTOY, iar colaborarea cu Silent Strike a determinat-o să se mute în București.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

„Lucram împreună deja de câțiva ani, iar eu oricum plănuiam să plec din Timișoara. Am ales să mă mut într-un loc în care legăturile deja erau stabilite și funcționau corespunzător”, a declarat cântăreața în cadrul unui interviu.

În octombrie 2020, Emaa a lansat piesa „Insula” în colaborare cu The Motans, melodie ce i-a adus un real succes și o colaborare cu casa de discuri Global Records.

„A fost prima dată. A venit ca una dintre cele mai frumoase surprize, am fost onorată tare și m-am bucurat foarte mult că s-a legat așa.“, a spus Emaa.

Cine e Emaa, solista care interpretează „Zburătorul”

După această colaborare, cântăreața a lansat albumul „Macii înfloresc iarna”,   în colaborare cu Bruja, Killa Fonic și Bastien, iar la începutul anului s-a decis să lanseze primul ei videoclip pentru piesa ”Zburătorul”, o melodie specială, în care prezintă povestea unei iubiri neîmplinite și pierdute. Piesa a fost scrisă de ea și compusă împreună cu Alexandru Turcu.

Citeste si: Cum compune artistul The Motans? „Mă trezesc și înregistrez liniile melodice pe care le aud în somn!”

“Zburătorul prezintă povestea unui drag neîmplinit și pierdut, a unui dor asumat pentru cineva care nu va mai veni niciodată înapoi. Atunci când din viata noastră dispar oameni, odată cu timpul, imaginea lor devine vagă, ca și când nu ar fi fost niciodată acolo. Piesa ridică întrebări care nu au putut și nu pot fi cu adevărat adresate celor care pleacă. Ele sunt aruncate în gol, iar răspunsurile par să nu mai vină. Zburătorul transmite o tristețe adâncă, dar liniștită și asumată, și reprezintă încheierea și acceptarea finalului în sine”, a declarat Emaa la lansarea piesei „Zburătorul”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Eficiența vaccinurilor anti-COVID produse de China, pusă la îndoială! Au apărut cazuri de îmbolnăvire la cei imunizați cu cele doua seruri

Câștigătorul Chefi la cuțite 2021, 16 iunie. Cătălin Amarandei i-a depășit așteptările lui chef Florin Dumitrescu

Anghel Damian, despre relația pe care o are cu Lia Bugnar, scenarista cu 23 de ani mai în vârstă. "Sunt mai matur decât ea, în ciuda vârstei"

Horoscop Zilnic Sâmbătă 31 Iulie 2021: Racii sunt încurajați să analizeze punctul la care au ajuns în acest moment în viață și să vadă dacă sunt mulțumiți cu ceea ce au

SE ANUNȚĂ RESTRICȚII în România! Lovitură totală pentru milioane de români. Cine sunt cei vizați

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Turcia e îngenuncheată. Localnicii și turiștii trăiesc apocalipsa, focul pârjolește tot. GALERIE FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies