Cine este favoritul săptămânii la Puterea dragostei și cine pleacă acasă

Andreea Mantea a anunțat cine este favoritul săptămânii. Iată cine pleacă acasă cu 1500 de euro.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Andreea Mantea a deschis o cutie cu un mesaj care îi afectează pe aproape toți concurenții. După ce s-a aflat că mai mulți concurenți au încălcat regulile, Andreea Mantea le-a transmis un mesaj neașteptat concurenților rămași.

„Dacă se va dovedi că regula a fost încălcată, cei vizați vor fi taxați cu o sumă din diurna voastră. Și pentru că s-a observat că voi sunteți mai afectați de lipsa banilor decât de cartonașe și de descalificare, am zis să îi lovim acolo unde îi doare cel mai tare. Poate aici se află ce își dorește Alex Zănoagă. Poate aici se află data finalei. Roxana, ce ai prefera? Să câștigi banii și Iancu să plece? Sau să pierzi banii?”, a spus Andreea.

Citeste si: Dezvăluiri ŞOC despre Ana de la Puterea Dragostei! Credeai că-l vrea pe Mocanu? Sursele noastre spun ce ar urmări blonda cu adevărat!

Citeste si: Cea mai sexy apariție a celebrei Carmen de la Sălciua! A lăsat TOTUL la vedere

Citeste si: Surpriză! Cine este noul iubit al Ralucăi de la Puterea dragostei! Fosta concurentă s-a afișat deja cu el! ”Plecăm împreună la Cluj”.

„Haideți să aflăm cine este favoritul și cine își protejează casa. Și odată cu asta, cine va pleca acasă. Câștigătorul din această săptămână este Alexandru Bobicioiu. În urma acestei alegeri, Andreea este eliminată”, a mai spus prezentatoarea TV.

„Mulțumesc celor care m-au votat și grupului”, a spus Alex.

Primele reacții ale concurentei eliminate

„Această experiență mi s-a părut foarte frumoasă. Rămân cu niște noi prieteni și cu o experință foarte frumoasă”, a fost prima reacție a Andreei, după ce a aflat că este eliminată.

„Nu uitați, ne apropiem cu pași repezi de finală. O să vă pară rău, o să vă fie dor de aceste momente petrecute aici. Poate că va exista o șansp ca unii dintre voi să revină și în sezonul nou”, le-a mai spus Andreea Mantea.

„Pot să spun că această experiență a fost una frumoasă și m-aș întoarce cu drag aici. A fost foarte frumos cât a durat. Acum rămâne să sper că voi fi din nou sunată”, a concluzionat concurenta eliminată.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate