Femeie sinucidere

Cine este femeia care a încercat să-și pună capăt zilelor în toaleta Aeroportului Otopeni

Actualitate

Cine este femeia care a încercat să-și pună capăt zilelor în toaleta Aeroportului Otopeni. A fost găsită cu tăieturi pe gât și brațe. Este cutremurător ce le-a mărturisit salvatorilor

O femeie de aproximativ 40 de ani a încercat să-și pună capăt zilelor pe Aeroportul Otopeni.

Scenă desprinsă parcă dintr-un film de groază a avut loc sâmbătă, 1 aprilie, pe Aeroportul Otopeni. Acolo, în jurul prânzului, o femeie de aproximativ 40 de ani, din Bârlad, a intrat cu o valiză în mână, ca un pasager obișnuit, deși s-a aflat ulterior că nu avea niciun bilet de avion cumpărat, și a recurs la un gest necugetat.

Nimic din comportamentul ei nu dădea de înțeles ceea ce a urmat, doar că, la câteva minute distanță, femeile de serviciu au găsit-o prăbușită în toaleta aeroportului, zăcând într-o baltă de sânge.

Citește și: Aeroportul din Bâneasa se redeschide pe 1 august. Care vor fi primele zboruri

Femeia care a încercat să-și pună capăt zilelor lua antidepresive 

Și tot ele au fost cele care au dat alarma. Astfel că, în urma apelului la 112, salvatorii ajunși la fața locului au fost nevoiți să spargă ușa toaletei pentru a o putea scoate pe femeie.

Imediat, medicii au încercat să o stabilizeze, fiind transportată de urgență la Spitalul Floreasca, acolo unde a și fost băgată în sala de operații.

Și asta pentru că femeia, din dorința de a-și pune capăt zilelor, a fost găsită cu multiple răni la nivelul antebrațelor și în jurul gâtului.

De altfel, asupra sa, conform Observator, oamenii legii, în fața cărora a mărturisit că vrea să fie lăsată în pace să moară, au găsit un cuțit cu o lamă de 10 centimetri și fotografii imprimate cu mașini de poliție.

De asemenea, aceeași sursă spune și că femeia, în momentul în care a încercat să-și pună capăt zilelor, lua antidepresive.

În acest caz, acum polițiștii fac verificări pentru a stabili situația de fapt și pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

De altfel, specialiștii spun că locul unde a decis să își pună capăt zilelor nu a fost unul întâmplător. Conform unui psiholog, aeroportul  poate semnifica momentul începerii sau sfârșitului unei vieți.

"Tulburările emoţionale sunt cele care ne împing la astfel de gesturi. Să nu uităm că o intrare sau o ieşire din ţară înseamnă o intrare şi o ieşire din viaţă.

De ce ar alege cineva să facă un astfel de gest în aeroport? pentru că viaţa începe şi se termină acolo. Persoanele aleg să facă un astfel de gest pentru a-şi striga disperarea. Un aeroport poate însemna un sfârşit de drum”, a spus Ovidiu Telegescu, conform observatornews.ro.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Femeie sinucidere

Cine este femeia care a încercat să-și pună capăt zilelor în toaleta Aeroportului Otopeni

[Sursa foto: Captură video Antena 1 - Observator ]

Citește și: Alertă cu bombă pe Aeroportul Otopeni! „S-a constituit o celulă de criză”. Brigada Antiteroristă a intervenit de urgență

De precizat este și faptul că, anul trecut, aceeași femeie, alături de soțul ei, au fost încătușați de oamenii legii și duși în arest.

La acea vreme, cei doi au fost denunțați la 112 pentru un scandal făcut în stradă, iar la venirea oamenilor legii, femeia şi partenerul său au început să se ia la ceartă cu polițiștii.

Așa au ajuns în arest, acolo unde soțul ei încă se mai află, ea tot încercând în ultimul an să îi facă dreptate bărbatului.