Cine este femeia care și-a abandonat copilul de trei zile într-o casă părăsită

Misterul în cazul bebelușului de trei zile găsit abandonat într-o cutie dintr-o casă părăsită a fost rezolvat.

Distribuie pe:

In articol:

Cine este femeia care și-a abandonat copilul de trei zile într-o casă părăsită

Femeia care și-a abandonat bebelușul a fost găsită de autorități, dar motivul pentru care și-a părăsit copilul este unul de necrezut.

Mama copilului a spus în fața polițiștilor că și-a ascuns de fapt bebelușul, nu l-a abandonat, de rușine.

Un bebeluș născut de trei zile a fost găsit vineri de polițiștii din comuna Morunglav, județul Olt, după ce au fost sesizați de un localnic. Oamenii legii au ajuns la fața locului și l-au găsit în viață pe bebelușul de trei zile abandonat în cutia de carton. Nou născutul era învelit cu o pătură și a fost preluat de ambulanță la scurt timp de la găsirea lui.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș s-au deplasat la fața locului și au constatat că un bebeluș, de trei zile, a fost abandonat într-o cutie din carton, într-o casă părăsită din Morunglav. Copilul era în viață, îmbrăcat și învelit cu o pătură. A fost preluat de o ambulanță și transportat la spital pentru investigații. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat-o pe mama acestuia, o femeie de 40 de ani, din localitate”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Citeste si: Incendiu la sediul unei primării din Timiș! Clădirea Primăriei Pietroasa a fost distrusă de flăcări

Citeste si: Incendiu de mari proporții la Ighișu Nou. Trei bărbați au suferit arsuri de gradul unu și doi pe o mare parte din corp

Citeste si: China: autoritățile au interzis înmormântările celor infectați cu coronavirus. Ce se întâmplă cu trupurile celor decedați

Cine este mama copilului abandonat

În urma cercetărilor, polițiștii au aflat că mama copilului este Tatiana Truță, are 40 de ani, este infirmieră în cadrul spitalului din Balș, este văduvă și mai are acasă încă doi copii.

Uluitor este faptul că femeia nu îl abandonase de tot pe micuț, ci venea regulat la casa abandonată pentru a alăpta copilul. La venirea pe lume a copilului ea nu a fost asistată medical, nașterea nefiind înregistrată.

„S-a dispus o anchetă pentru rele tratamente aplicate minorului. Faţă de femeie se va dispune şi o expertiză medico-legală pentru a se vedea dacă a avut discernământ sau dacă i-a fost afectat discernământul.”, a declarat, pentru Mediafax, Mihaela Dicanu, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Judecătoria Balş.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate