Cine este fiul lui Grigore Leșe. Băiatul nu a urmat drumul tatălui său

Grigore Leșe are un fiu pe nume Laurențiu, rezultat din fosta sa căsnicie cu cântăreața de muzică populară Mărioara Voichița.

Autor: Georgiana Anton

In articol:

Grigore Leșe, unul dintre cei mai mari artiști de folclor, s-a căsătorit încă de la 25 de ani cu Marioara Voichița.

Femeia i-a dăruit un fiu, pe nume Laurențiu.

Cine este fiul lui Grigore Leșe

Grigore Lese s-a casatorit la 25 de ani cu o cântăreață de muzică populară, care i-a daruit un baiat, pe Laurențiu, dar a divortat ulterior de aceasta.

Citeste si: Rapsodul Grigore Leşe e apărat după ultimul scandal: ”Grigore i-a dăscălit pe consătenii care i-au întrerupt un concert pro-bono. La nervi şi (oarecum) pe bună dreptate!”

În ciuda divorțului de mama acestuia, artistul a pastrat o relație excelentă cu fiul său.

“Laurențiu a terminat Politehnica și este în Cluj. Nu a urmat acelasi drum ca mine, însă prin intermediul lui m-au descoperit mulți tineri, care mi-au devenit fani. Daca tinerii nu vin la tine, nu te acceptă, ești demodat. Prin tineri simți gustul eternității. Când văd la concertele mele că sălile sunt pline de tineri, îmi vine sa plang”, a mărturisit Leșe acum ceva timp.

Cine este fiul lui Grigore Leșe. Băiatul nu a urmat drumul tatălui său

Cine este fiul lui Grigore Leșe. Băiatul nu a urmat drumul tatălui său

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Oana Roman, primele declarații după ce s-a aflat că nu a fost invitată la botezul copilului lui Pepe- kfetele.ro

Citeste si: Scene de filme "cu proști" în Satu Mare! Un tânăr de 33 de ani s-a întors ieri mai devreme de la muncă și a auzit zgomote ciudate în apartament- bzi.ro

Grigore Leșe a divorțat de mama fiului său

Artistul Grigore Leșe a fost implicat într-o idilă cu Iulia Gorneanu, directoarea unei galerii de artă, cei doi despărțindu-se de comun accord în 2017.

 În tinerețe, Leșe a fost căsătorit cu Mărioara Voichița Leșe, o cântăreață de muzică populară.

“S-a spus despre mine ca mi-am lasat familia. Eu aș vrea să mă lase pe mine cineva așa cum mi-am lasat eu soția, pe Voichița, cu o casă în Cluj. Eu nu am luat de acolo nimic.

Și în urma mea nu plânge nimeni. La 25 de ani m-am însurat. Dar nu știu daca a fost bine. Nu știu daca am ales bine. M-am înțeles bine cu sotia mea, dar nu știu dacă era ce aveam eu nevoie”, a dezvăluit Grigore Leșe despre fosta sa căsnicie.

Grigore Leșe a trăit o poveste de dragoste de câțiva ani cu Iulia Gorneanu

Grigore Leșe a avut o relație de câțiva ani cu Iulia Gorneanu. Femeia este directorul unei galerii de artă, iar în toamna lui 2016 a suferit un transplant de ficat, în urmă căruia a fost la un pas de moarte.

Cine este fiul lui Grigore Leșe. Băiatul nu a urmat drumul tatălui său

Grigore Leșe și fosta sa iubită, Iulia Gorneanu

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este fosta iubită a lui Grigore Leșe. Femeia a fost la un pas de moarte

Fosta iubită a artistului a trecut printr-o perioadă dificilă în toamna anului 2016, când a suferit o criză hepatică în timpul unei călătorii în strainătate.

Iulia Gorneanu a fost atunci transportată de urgență la un spital din Heidelberg, Germania, unde a stat mai multă vreme în comă. Viața sa s-a ținut într-un fir de ață până când i s-a făcut un transplant de ficat, care, din fericire, a reușit.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este fosta iubită a lui Grigore Leșe. Femeia a fost la un pas de moarte

Rapsodul Grigore Leșe a trăit o experiență asemănătoare cu cea a lui Petrică Mîțu Stoian. Mărturisirile făcute de artist: ”Mulțumesc, Doamne, am trecut cu bine”

Rapsodul Grigore Leşe e apărat după ultimul scandal: ”Grigore i-a dăscălit pe consătenii care i-au întrerupt un concert pro-bono. La nervi şi (oarecum) pe bună dreptate!”

Până la sfârșitul săptămânii 5 zodii își vor îndeplini obiectivele mărețe

Se desființează aceste PENSII. Anunțul dimineții în România: Și-a BĂTUT JOC de pensionari

“Am legat-o de mașină să nu o mai tragă alții.” Culiță Sterp, mesaj pentru internautul care l-a ajutat după accidentul rutier

Trei salarii minime în România. Câți bani vor primi angajații din domeniile vizate

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies