Cine este Florin Revesz de la Chefi la cuțite 2021, sezonul 9. Concurentul este în echipa albastră a lui chef Florin Dumitrescu

Florin Revesz face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, în sezonul 9 Chefi la cuțite!

Cine este Florin Revesz de la Chefi la cuțite, sezonul 9
Florin Revesz
Autor: Loredana Dobre

In articol:

UPDATE: Chef Florin Dumitrescu a folosit o amuletă pentru a-l lua pe Florin Revesz în echipa albastră. Concurentul făcea parte din tabăra mov a lui Cătălin Scărlătescu. 

Cine este Florin Revesz de la Chefi la cuțite, sezonul 9

Florin Revesz, în vârstă de 27 de ani, locuiește în Baia Mare și este de meserie bucătar. El i-a demonstrat lui Cătălin Scărlătescu că merită un loc în echipa acestuia și șansa de a lupta pentru Marele Premiu.

Concurentul din echipa lui Cătălin Scărlătescu participă la emisiunea culinară Chefi la cuțite pentru a le demonstra părinților că a făcut alegerea potrivită să lucreze ca bucătar.

Citeste si: Cine este Luca Pintea de la Chefi la Cuțite 2021. Concurentul din echipa lui Cătălin Scărlătescu a făcut închisoare

Familia lui a vrut ca Florin Revesz să devină inginer și l-au încurajat în această direcție, însă tânărul nu și-a terminat studiile, pentru că s-a dedicat total bucătăriei. „Toți cei din familie își doreau să devin un domn respectat în viață, un inginer.Mi-am

dat seama că bucătăria este maim ult decât o pasiune, că ar putea să fie un mod de viață și, până la urmă, în paralel cu facultatea de construcții am făcut și bucătărie.

Eu sunt sigur că o să ajung un bucătar bun și voi lua și acea licență de inginer ca să pot să o pun în ramă acasă, să o vadă mama și cu tata de fiecare dată când trec pe lângă ea”, a mărturisit concurentul, în audițiile Chefi la cuțite.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Cine este Florin Revesz de la Chefi la cuțite, sezonul 9
Florin Revesz

Citeste si: Cine este Narcisa Birjaru de la Chefi la cuțite 2021. Concurenta face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu

Deși practică meseria de bucătar de doi ani de zile, Florin Revesz este convins că asta vrea să facă în viață.

Prima interacțiune cu o bucătărie profesională a avut-o în America, unde a fost plecat cu programul „work and travel”. Acolo, tânărul a curățat legume, a spălat vase și a început călătoria în lumea gastronomiei.

Florin Revesz a intrat în echipa lui Cătălin Scărlătescu

Pentru a-i impresiona pe jurații Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, concurentul a ales să pregătească în audiții o rețetă proprie. El a gătit scoici Saint Jacques cu un velouté de citrice, texturi de păstârnac, fenicul murat și ulei de mărar.

Citeste si: Chefi la cuţite 2021. Cine sunt concurenţii din echipa lui Cătălin Scărlătescu în sezonul 9

Cine este Florin Revesz de la Chefi la cuțite, sezonul 9
Echipa lui Cătălin Scărlătescu

Combinația de gusturi i-a făcut pe cei trei chefi să se gândească la faptul că au de-a face cu un bucătar cu experiență. Florin Revesz a primit trei cuțite și a ajuns în bootcamp, unde l-a convins pe chef Cătălin Scărlătescu că este talentat. Juratul i-a oferit tunica mov și oportunitatea a câștiga 30 de mii de euro, Marele Premiu pus în joc.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Ana Bene de la Burlacul 2021. Andi Constantin este fascinat de frumoasa ardeleancă

O nouă boală misterioasă a creierului a fost descoperită de cercetători. Șase oameni ar fi murit din aceasta cauză

Oana Roman, acuzată că și-a editat corpul în poze! Răspunsul acid al vedetei: „Să mori tu?”

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Veste ȘOC pentru cei vaccinați cu AMBELE DOZE! Este bomba zilei. Cutremur în lumea medicală

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

Șoc pentru Anca Neacșu de la ASIA. ”4 ani la închisoare?!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies