Cine este Geanina Meran de la „Puterea Dragostei”. Tânăra de 28 de ani a trecut peste o mare dezamăgire în dragoste

Geanina Meran este o fire carismatică, puternică și sensibilă, care a încheiat o relație de 10 ani din cauza infidelității.

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Geanina Meran s-a înscris la emisiunea ”Puterea Dragostei” cu speranța că va întâlni iubirea pură. Este o personaă carismatică, puternică și deschisă, pasionată de haine și social media.

Cine este Geanina Meran de la „Puterea Dragostei”

Geanina Meran este născută pe 1 aprilie 1993, în Galați, într-o familie numeroasă. Tânăra de 28 de ani este o persoană carismatică și puternică, dar și foarte sensibilă. Este pasionată de social media, dar și de haine, lucru care a îndrumat-o să-și deschidă un butic.

Citeste si: Cine este Marinela Ileana Bocretaș de la „Puterea Dragostei”. Tânăra de 24 de ani a crescut într-un centru de plasament

„Bună! Mă numesc Meran Geanina. Am 28 de ani și sunt din Galați. Sunt o fire carismatică, puternică, dar totodată foarte sensibilă. Acum un an mi-am descoperit o pasiune de-a mea, hainele, și am un butic.”, a spus Geanina Meran.

Cine este Geanina Meran de la „Puterea Dragostei”

Geanina Meran a luat decizia de a se înscrie în competiția „Puterea Dragostei” pentru a-și testa limitele, dar și pentru a-și găsi jumătatea.

Și-a dorit foarte mult să intre în Casa Puterea Dragostei, iar pentru asta a decis să renunțe la Facultatea de Medicină.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

„La Puterea dragostei am venit fiindcă vreau să-mi întrec limitele și să-mi găsesc jumătatea, de ce nu?!  Trebuia să mă duc la Facultatea de Medicină, să mă înscriu, dar am ales să vin la Puterea dragostei”, a declarat tânăra de 28

de ani.

Concurenta a povestit că a trecut peste o mare dezamagire în dragoste, când a aflat că iubitul ei, cu care era de 10 ani, o însela.

„Nimic nu a mers, din păcate. Mi-am dat seama că n-are rost, că nu merge. Din păcate, el a ales altceva. L-am pus să aleagă între mine și altă persoană și el a ales persoana aia și banii.

A fost vorba despre infidelitate, din păcate”,  a mai spus Geanina Meran.

Cine este Geanina Meran de la „Puterea Dragostei”

Puterea Dragostei, sezonul 4

„Puterea Dragostei”  este unul dintre cele mai urmărite reality show-uri matrimoniale din România. Este bazat pe formatul international "Power of Love", unde două grupuri, unul de fete și altul de băieți, locuiesc într-o casă special construită cu scopul de a-și găsi iubirea adevarată.

Aceștia sunt izolați de restul lumii și nu au acces la lumea de afară, și deși locuiesc separat, cele două grupuri se întâlnesc, cu diverite ocazii, în fața camerelor de filmare. În fiecare săptămână, concurentul, bărbat sau femeie, care obține cele mai multe voturi din partea publicului va primi un premiu în valoare de 1.500 de euro. 

Cine este Geanina Meran de la „Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea „Puterea Dragostei”

[Sursa foto: Instagram]

Ella de la Puterea Dragostei nu mai ajunge în Dubai, la evenimentul unde ar fi Jador. Fosta concurentă a dispărut de pe internet: ”Nu-mi mai scrieți”

Eliminările au loc în fiecare  gală săptămânală  cu ajutorul publicului, care pot vota cine pleacă, dar și al concurenților de la Puterea Dragostei, care pot face nominalizari pentru eliminare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Marinela Ileana Bocretaș de la „Puterea Dragostei”. Tânăra de 24 de ani a crescut într-un centru de plasament

Ella de la Puterea Dragostei nu mai ajunge în Dubai, la evenimentul unde ar fi Jador. Fosta concurentă a dispărut de pe internet: ”Nu-mi mai scrieți”

Cât au plătit Dragoș Săvulescu și Angela Martini pentru visul de a deveni părinți! Cei doi au apelat la o mamă surogat

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Doliu uriaș în lumea sportului! A murit un mare campion la fotbal! A fost un adevărat erou

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

E descoperirea momentului. O plantă otrăvitoare, leacul pentru COVID-19. Rezultatele din laborator sunt promițătoare

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies