Cine este Georgeta Catrina de la Burlacul 2021. Bruneta l-a sărutat pe Andi Constantin

Cine este Georgeta Catrina de la Burlacul 2021. Bruneta a primit al doilea trandafir de la Andi Constantin.

Georgeta Catrina de la Burlacul 2021
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Georgeta Catrina de la Burlacul 2021. Bruneta şi-a făcut curaj şi l-a sărutat pe Andi Constantin în cadrul show-ului matrimonial.

Cine este Georgeta Catrina de la Burlacul 2021

Georgeta Catrina este cea de-a doua concurentă care a primit trandafirul de la Andi Constantin în prima ediţie a emisiunii și s-a bucurat extrem de tare că a reuşit să-l impresioneze.

Georgeta Catrina s-a născut în Câmpina, dar locuieşte îl Ploieşti. Tânăra lucrează ca dansatoare, potrivit profilului său de pe reţelele de socializare.

În cea de-a treia ediţie a emisiunii Burlacul, Georgeta Catrina era pe punctul de a părăsi competiţia, însă Andi Constantin s-a răzgândit în privinţa ei şi i-a mai oferit o ultimă şansă în care să îi demonstreze că poate să se comporte natural în preajma lui.

Citeste si: Cine este Andreea Stoica de la Burlacul 2021. Frumoasa ardeleancă vrea să îi fure inima lui Andi Constantin

Georgeta Catrina de la Burlacul 2021
Georgeta Catrina de la Burlacul 2021[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: El este poliţistul argeşean care l-a trântit la pământ pe bătrânul care a murit sufocat. Trecutul său este unul controversat- bzi.ro

Georgeta Catrina în contre cu o altă concurentă de la Burlacul 2021

Georgeta Catrina și Iulia Cazac s-au atacat reciproc în a doua ediţie a emisiunii Burlacul 2021.

Totul a pornit atunci când fetele au jucat un joc cu bileţele, iar Catrina a primit provocarea de a-și spune părerea sinceră despre persoana din stânga sa, adică Iulia Cazacu.

”Nu am interacționat foarte mult cu tine, dar mi se pare că te bagi aiurea așa cu întrebările tale și eu nu răspund întrebărilor tale. Am răspuns sincer, nu știu, nu mi se pare normal.

Mi se pare că tu ești doar curioasă să știi chestii, ca tu să știi mai departe ce să faci lângă Andi”, i-a spus Catrina Iuliei Cazacu.

Citeste si: Cine este Angela Antocel de la Burlacul 2021. Andi Constantin i-a oferit trandafirul în faţa blocului

Georgeta Catrina de la Burlacul 2021
Georgeta Catrina de la Burlacul 2021[Sursa foto: Facebook]

Iulia Cazacu nu s-a lăsat mai prejos şi a întrebat-o pe Catrina: ”Am și eu o întrebare pentru tine. Sunt curioasă, dacă tot suntem aici în seara asta, este adevărat că te afli la emisiunea asta ca să-ți crească numărul de urmăritori?”, a întrebat-o Iulia  pe Catrina.

”Este adevărat că sunt la emisiunea asta ca să-mi crească numărul de urmăritori, dar și pentru a-l cunoaște pe Andi”, a răspuns Georgeta Catrina.

Georgeta Catrina de la Burlacul 2021
Georgeta Catrina de la Burlacul 2021[Sursa foto: Facebook]

Georgeta Catrina l-a sărutat pe Andi Constantin

Georgeta Catrina l-a sărutat pe Andi Constantin în cadrul emisiunii Burlacul 2021. Tânăra a spart gheaţa, iar acesta a fost primul sărut de la Burlacul 2021.

Georgeta Catrina şi Andi Constantin au avut parte de un single date, unde au făcut shopping, s-au plimbat pe străzile din Istanbul şi au poposit într-o cafenea. Cei doi au început să stea la poveşti, iar într-un moment de apropiere, Catrina a prins curaj şi l-a sărutat pe Burlac.

”După două săptămâni și ceva cineva a îndrăznit să facă acest gest și nu că a îndrăznit, ci a simțit. I-am sărutat mâna și ea a simțit să dubleze acest gest printr-un sărut autentic pe buze, pe mine unul m-a bucurat pentru că a răspuns la acțiunile mele și cred că în acel moment amândoi eram în același film. Ce începe bine se termină cu bine”, a spus Andi Constantin.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Andreea Stoica de la Burlacul 2021. Frumoasa ardeleancă vrea să îi fure inima lui Andi Constantin

Cine este Angela Antocel de la Burlacul 2021. Andi Constantin i-a oferit trandafirul în faţa blocului

Cine este Iulia Cazacu de la Burlacul 2021. Concurenta a fost eliminată de Andi Constantin

Horoscop Zilnic Marți 20 Aprilie 2021: Gemenii vor reuși să își rezolve o problemă financiară, Scorpionii vor avea parte de o zi foarte bună

Denise Rifai a fost cerută în căsătorie. Prezentatoarea aruncă bomba: Îmi doresc copii

CUTREMUR IN SHOWBIZ! De cine ar fi indragostit acum Cătălin Măruță. Probleme mari pentru Andra

Istoria secretă. Filmul pentru care Ceaușescu a interzis-o pe Margareta Pâslaru

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies