Cine este Georgeta, mama lui George Burcea. Actorul a transformat-o în eroina cărții sale

Iată cine este Georgeta Burcea, dar și de ce a tranformat-o fiul ei în eroina romanului „Scrisoare Către Ceaușescu”!

Autor: Daniela Radan

In articol:

Georgeta Burcea este mama actorului George Burcea. Aceasta nu este persoană publică, dar a intrat în atenția presei după ce fiul său a scris și lansat romanul intitulat „Scrisoare Către Ceaușescu” pe data de 30 septembrie a acestui an.

Citeste si: George Burcea, dezvăluiri emoționante despre trecut! Cum a decurs prima întâlnire cu frații săi mai mari și cu tatăl lui: „A leșinat, a leșinat instant”

Cine este mama lui George Burcea

George Burcea este un actor român în vârstă de 33 de ani. Acesta s-a născut în județul Botoșani și a terminat studiile la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București în anul 2015. George a intrat în lumina reflectoarelor după ce a s-a aflat că are o relație cu celebra cântăreață Andreea Bălan, cu care a și fost căsătorit o perioadă scurtă de timp. De asemenea, actorul Burcea este cunoscut pentru rolurile din diversele reclame TV. În prezent, acesta are o relație de iubire cu asistenta și prezentatoarea TV, Viviana Sposub. Însă, cine este mama actorului George Burcea?

Citeste si: Viviana Sposub a confirmat că Andreea Bălan a dat-o în judecată! Cum a reacționat vedeta: „Ăla a fost momentul în care am decis să nu mai tac!”

Citeste si: Suma e colosală! Cu câți lei se vinde o monedă de 2 euro din anul 2017...- bzi.ro

Mama lui George Burcea este o femeie simplă și discretă. Actorul este recunoscător pentru tot ce a făcut mama sa pentru el și frații lui în timpul copilăriei. Se pare că Georgeta Burcea a fost victima violenței domestice alături de copiii săi.

În urmă cu doi ani, George a încercat să se împace cu tatăl său, care i-a făcut perioada copilăriei amară, însă lucrurile nu au mers deloc bine. Conform spynews.ro, s-a ajuns din nou la scene de violență, în care tatăl lui George, Nelu Burcea, aproape l-a înjunghiat pe fostul soț al Andreei Bălan. Iată ce mesaj a transmis George după acest incident, potrivit aceleiași surse citate: „După atâția ani, simt fiecare lovitură în parte, n-a rămas neatinsă de mâinile tale criminale nicio parte din corpul meu de copil, care nu visa decât o familie fericită.
Și, în loc de iubire, pumni și ură. Ură din frustrare că nu-ți puteai tu depăși limitele. Cum am putut eu să te iubesc, sperând la o familie cu tine, cum am putut să stau să-mi rupi oasele, să distrugi visele.”

Cine este Georgeta, mama lui George Burcea. Actorul a transformat-o în eroina cărții sale

George Burcea și mama sa Georgeta Burcea

[Sursa foto: instagram.com/george_burcea]

Georgeta Burcea a devenit eroina cărții fiului ei

Georgeta Burcea a devenit eroina cărții fiului ei George. Cartea prezintă povestea de viață a familiei, având-o în prim plan pe mama actorului, care a fost victimă a violenței din partea soțului. Până să își facă curaj să divorțeze, doamna Burcea a avut mai multe internări în spital, o mână ruptă, capul spart, coaste rupte și fața tumefiată. Nelu Burcea își chinuia și copiii, iar totul a culminat în anul 1988, cu uciderea amantei. Bărbatul a fost închis timp de 10 ani după ce și-a recunoscut fapta.

În urmă cu ceva timp, George Burcea a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care le mărturisea fanilor săi că dorește să scrie un roman bazat pe povestea de viață a mamei lui, subliniind ideea că acea perioadă a fost una foare grea pe care doar o eroină o poate depăși cu bine. Iată cuvintele exacte ale lui George Burcea despre romanul „Scrisoare Către Ceaușescu” și despre eroina sa: „Am decis să scriu un roman bazat pe povestea de viață a mamei mele. De ce? Pentru că este dureros. Și șocant. Și foarte multe femei se vor regăsi. Viața mamei mele nu a fost un basm. Ceea ce face această poveste specială e că ea nu a renunțat și a luptat pentru copiii ei. Și asta o face o eroină.”

 

Surse: spynews.ro, libertatea.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies