Cine este Gina Crucianu de la Mireasa, sezonul 4. Concurenta: ”Nu mă uit după fizic, contează comportamentul și caracterul”

Cine este Gina Crucianu de la Mireasa, sezonul 4. Află mai multe despre concurenta de la Mireasa 2021.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Gina Crucianu de la Mireasa, sezonul 4. Concurenta a venit la Mireasa 2021 cu gândul de a cunoaște un băiat care este deja în casa Mireasa.

Cine este Gina Crucianu de la Mireasa, sezonul 4

Gina Crucianu de la Mireasa, sezonul 4, are 23 de ani și vine din Brașov, însă orașul său natal e Tecuci. Tânăra concurentă de la Mireasa 2021 a locuit 3 ani în Germania.

Citeste si: Cine este John, noul concurent de la Mireasa, sezonul 4. Tânărul practică body fitness de 16 ani

Gina Crucianu de la Mireasa, sezonul 4

Gina Crucianu de la Mireasa, sezonul 4

[Sursa foto: Instagram]

Gina a venit în casa Mireasa cu gândul de a cunoaște un băiat, însă nu a dezvăluit care este acesta. Concurenta de la Mireasa, sezonul 4, își dorește ca bărbatul de lângă ea să fie matur, să se comporte frumos și să aibă un caracter demn.

”Mă numesc Gina, am 23 de ani și vin din orașul Tecuci. La vârsta de 14 ani am plecat în Brașov, am făcut liceul acolo, mi-a plăcut orașul și m-am stabilit acolo.

La vârsta de 20 de ani am luat decizia de a pleca în străinătate, așa că am plecat în Germania. Acolo am locuit trei ani.

De profesie sunt hair stilist, sunt o persoană mai dintr-o bucată, nu îmi place să pierd timpul și dacă e să nu mă potrivesc cu cineva, pun punct.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Nu mă uit după fizic, contează comportamentul și caracterul, să fie un bărbat matur, să clădesc ceva. Nu îmi e frică de absolut nimic în viață. Trăiesc fiecare moment și mă bucur”, a spus Gina.

Citeste si: Cine este Ionuţ Iacob de la Mireasa, sezonul 4. Concurentul: "Am venit la emisiune, probabil să mă și căsătoresc"

Gina Crucianu de la Mireasa, sezonul 4

Gina Crucianu de la Mireasa, sezonul 4

[Sursa foto: Instagram]

Cât valorează marele premiu de la Mireasa 2021

Publicul alege cuplul câștigător, care va pleca acasă cu un premiu în valoare de 40.000 de euro. Însă pentru a intra în posesia premiului, acel cuplu trebuie să căsătorească live, în cadrul emisiunii.

Câștigătorii vor intra în posesia premiului în maxim 90 de zile de la data difuzării finalei Mireasa, iar înmânarea se va face în baza certificatului de căsătorie, ca dovadă a faptului că cei doi sunt în continuare căsătoriți.

Dacă cuplul ales de telespectatori refuză să se căsătorească ori acest lucru nu poate avea loc din orice alt motiv, cuplul situat pe locul următor al clasamentului devine câștigător dacă decide să oficieze căsătoria în cadrul emisiunii în direct.

Citeste si: Cine e Ana Maria Punga de la Mireasa, sezonul 4. Concurenta își dorește un iubit curajos

În acest caz, premiul total brut va fi 30.000 de euro. Însă, dacă nici cei de pe locul 2 în topul preferințelor telespectatorilor nu doresc să își unească destinele, cuplul clasat pe locul 3 poate câștiga 20.000 de euro dacă se cunună în finala emisiunii Mireasa sezonul 4.

Dacă și acesta refuză, perechea de pe locul 4 poate intra în posesia sumei de 10.000 de euro brut dacă decide să spună DA în fața ofițerului stării civile în emisia live a finalei Mireasa.

În continuare, premiul va fi 5.000 de euro dacă toate primele 4 cupluri refuză să se căsătorească, iar cel de-al cincilea dă un răspuns afirmativ.

Toate premiile menționate anterior se împart în mod egal între cei doi parteneri de cuplu, fiecare primind jumătate din valoarea premiului acordat.

Dacă niciunul din cuplurile formate în casa Mireasa, sezonul 4, nu se căsătorește, telespectatorii își votează fata și băiatul favorit. Cei doi favoriți ai săptămânii finale câștigă fiecare, în Marea Finală Mireasa 2021, câte un premiu în valoare de 10.000 de euro brut.

De luni până vineri, în timp ce emisiunea „Mireasa” este difuzată la televizor, în același interval orar, la Kanal D este difuzată emisiunea „În căutarea adevărului” de la ora 13:00, iar începând cu ora 15:00 puteți urmări emisiunea ”Teo Show”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Amalia Struț de la Mireasa, sezonul 4. Concurenta formează un cuplu cu John Ilie

Cine este Ana Maria Mariuța de la Mireasa, sezonul 4. Concurenta formează un cuplu cu Marius Budin

Cine este Alina Rusu de la Mireasa, sezonul 4. Concurenta a mai participat și în sezonul trecut

Horoscop 5 Decembrie 2021: astăzi Fecioarele vor avea parte de o surpriză plăcută

Informația anului despre PFIZER! Veste fabuloasă pentru toți cei vaccinați. S-a confirmat

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Alertă mondială! Prima țară din lume care dispare de pe față Pământului. Drama oamenilor este de nedescris. FOTO

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies