Cine este Ion Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4. Concurentul se va căsători cu Raluca Făt

Cine este Ion Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4. Cum vrea concurentul de la Mireasa 2021 să fie femeia de lângă el?

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Ion Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4. Află mai multe despre unul din cei șapte concurenți de la show-ul matrimonial Mireasa 2021.

Cine este Ion Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4

Ion Șaulescu este unul dintre cei șapte concurenți de la Mireasa, sezonul 4. Ion s-a născut pe 10 ianuarie 1996, în București. Tânărul concurent de la Mireasa 2021 se descrie ca fiind un bărbat puțin narcisist, glumeț, ia viața mai relaxat, nu se enervează, e protectiv, puțin posesiv, nu vrea să se atingă nimeni de iubita lui, este extrem de gelos, știe că e o boală, dar spune că o stăpânește.

Citeste si: Cine este Petrică Ioan Nemeș de la Mireasa, sezonul 4. Concurentul: ”Mă gandesc chiar să devin preot”

Totodată, Ion Șaulescu nu suportă ideea ca iubita lui să aibă un prieten băiat, mai ales că se declară impulsiv. Concurentul a practicat box, dar nu suportă bătaia și evită să se amestece în conflicte.

Concurentul de la Mireasa, sezonul 4, a spus că viitoarea sa soție trebuie să fie mai glumeață și să-i vrea binele.

Să fie drăguță, îngrijită, ca să iasă copii frumoși. Să fie geloasă, dacă se uită și face o criză de gelozie, a doua zi îi pune inelul pe deget. Îi place mult chestia asta, când femeia devine geloasă pe nimicuri, înseamnă că îl vrea doar pentru ea, potrivit a1.ro.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Simona Gherghe, despre emisiunea Mireasa, sezonul 4

Simona Gherghe prezintă sezonul 4 din show-ul matrimonial Mireasa  și este pregătită să întâlnească noii concurenți, dar și să descopere povești de iubire intense.

“După câteva săptămâni de vacanţă, în care m-am deconectat total şi m-am bucurat din plin de timpul petrecut în familie, vă pregătim o mare surpriză. Ne întoarcem cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii Mireasa.

Sinceră să fiu, mi-e dor de orele petrecute în direct şi abia aştept să îi cunosc pe noii concurenţi, curajoşii care îndrăznesc să ne treacă pragul ca să-şi întâlnească marea iubire!”, a declarat Simona Gherghe pentru a1.ro.

Show-ul matrimonail Mireasa, sezonul 4, pune la bătaie un premiu în valoare de 40.000 de Euro. Concurenții înscriși în competiție pentru a câștiga marele premiu pot fi văzuți pe micile ecrane în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, dar şi sâmbăta, în gala săptămânală Mireasa, de la ora 13:45.

Citeste si: Cine este Victor Rațiu de la Mireasa, sezonul 4. Concurentul: "Sunt un bărbat săritor, empatic şi loial"

Simona Gherghe
Simona Gherghe[Sursa foto: Instagram]

Cine a câștigat Mireasa, sezonul 3

Liviu și Maria au câștigat marele premiu în valoare de 40.000 de euro, în finala Mireasa, sezonul 3, difuzată pe 1 august.

Deși, Maria și Liviu se cunoșteau de doar câteva luni, cei doi au trecut peste orice obstacol în cadrul emisiunii, chiar și peste faptul că părinții Mariei s-au opus relației, iar în cadrul finalei, s-au așezat în fața altarului și și-au jurat cuvinte pline de iubire.

Liviu a recunoscut că Maria este o femeie așa cum și-a dorit: ”Te iubesc așa cum nu am iubit pe nimeni niciodată”, a spus bărbatul în fața altarului.

Emoționată, Maria i-a declarat iubitului său: ”Din acest moment nu va mai exista tu și eu, ci doar noi” .  Totodată, femeia i-a mărturisit bărbatului său că este foarte recunoscătoare pentru iubirea pe care i-o poartă și că îl va iubi necondiționat.

De luni până vineri, în timp ce emisiunea „Mireasa” este difuzată la televizor, în același interval orar, la Kanal D este difuzată emisiunea „În căutarea adevărului” de la ora 13:00, iar începând cu ora 15:00 puteți urmări emisiunea ”Teo Show”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies