Cine este Irina Rimes, antrenoarea de la Vocea României 2022. „Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice.”

Iată cine este Irina Rimes, antrenoarea de la Vocea României 2022!

Autor: Ioana Enache

In articol:

Cine este Irina Rimes, antrenoarea de la Vocea României 2022. Toamna aceasta, Vocea României revine cu un nou sezon, după o pauză de doi ani. Vocea României revine pe micile ecrane cu al zecelea sezon și cu o nouă formulă a antrenorilor.

Printre antrenorii de la Vocea României, se numără și Irina Rimes, cunoscută în întreaga țară pentru melodiile sale pline de emoții! Iată mai multe detalii despre Irina Rimes, antrenoarea de la Vocea României!

Cine este Irina Rimes, antrenoarea de la Vocea României 2022

Vocea României 2022. Irina Rimes, sub numele real de familie Rîmeș, s-a născut pe 22 august 1991 în satul Izvoarele din Republica Moldova. Irina Rimes, în vârstă de 30 de ani, este cântăreață și compozitoare, cunoscută pentru hituri precum „Bolnavi amândoi” sau „Nu știi tu să fii bărbat”.

Citeste si: Cine este Tudor Chirilă, antrenorul de la Vocea României 2022. „Am privilegiul să mă bucur de atâta emoție care vine de la concurenți, iar eu doar trebuie să stau pe scaun și să fiu expus la această emoție”

Citeste si: Noi indicii din noaptea jafului, care a avut loc în locuința lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Irina Rimes și-a început cariera muzicală în 2012, după ce a participat la concursul „Fabrica de staruri” în Republica Moldova.

Ulterior, Irina s-a mutat în România, unde a încercat să devină celebră sub pseudonimul de Irra, dar proiectul nu a avut succes. Irina nu s-a dat bătută însă și s-a relansat în 2016, cu piesa  „Visele”, care a ocupat locul 1 în clasamentele radio din România.

Cine este Irina Rimes, antrenoarea de la Vocea României 2022. „Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice.”

Cine este Irina Rimes, antrenoarea de la Vocea României 2022. „Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice.”

[Sursa foto: Facebook]

Irina Rimes se numără printre antrenorii de la Vocea României 2022

Vocea României 2022.

După doi ani de pauză din cauza pandemiei, Vocea României revine cu un nou sezon. Irina se declară foarte bucuroasă de începerea celui de al zecelea sezon Vocea României, menționând că i-au lipsit colegii pe care abia așteaptă să-i revadă.

“Mă bucur că suntem din nou împreună după doi ani de pandemie, de data aceasta, pentru o ediție aniversară. Sper că v-a fost dor de noi și revederea va fi una dulce. Avem și colegi noi, de aceea mă aștept la un sezon foarte interesant și plin de surprize.

Citeste si: Cine sunt antrenorii de la Vocea României 2022. Doi antrenori vor ocupa același scaun

Am văzut-o pe Theo în alte proiecte și mi-a plăcut de ea, atitudinea și frumusețea ei m-au convins din start, iar pe Denis îl știu încă de la începuturi și știu ce „zace” acolo: un strateg înnăscut, un artist pe cât de puternic, pe atât de sensibil și un om bun care nu se sperie de greu și nici de muncă: toate calitățile necesare pentru un coach bun. Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice. Mi-a lipsit mult acest antrenament și recunosc că mi-a fost dor și de colegii mei, Tudor și Smiley, pe care abia aștept să-i revăd în acțiune”, a spus Irina Rimes.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Tudor Chirilă, antrenorul de la Vocea României 2022. „Am privilegiul să mă bucur de atâta emoție care vine de la concurenți, iar eu doar trebuie să stau pe scaun și să...

Cine sunt antrenorii de la Vocea României 2022. Doi antrenori vor ocupa același scaun

Cine este Theo Rose de la Vocea României 2022

Previziuni astrale pentru luna Septembrie. Care dintre zodii vor avea o lună perfectă

Veste BOMBĂ despre Elena Băsescu! Ce s-a întâmplat cu fiica lui Traian Băsescu

Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre

Cu ce își ocupă timpul liber Traian Băsescu, după ce și-a pierdut privilegiile de fost șef al statului

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies