Cine este Iuliana Matei, reprezentanta României la Miss Multiverse 2023. Din ce își câștigă banii tânăra de 31 de ani?

Iuliana Matei este reprezentanta României la competiția Miss Multiverse 2023. Ce studii are tânăra și din ce își câștigă banii.

Autor: Elena Matei

In articol:

Iuliana Matei va reprezenta România la Miss Multiverse 2023, concursul de frumusețe din Republica Dominicană. Tânăra a concurat cu alte 40 de modele din țară pentru deplasarea de peste Ocean. Potrivit juraților, Iuliana a fost candidata perfectă pentru concursul internațional.

Cine este Iuliana și cum își câștigă traiul?

Iuliana Matei este originară din Constanța și a urmat studiile la Facultatea de Istorie și Științe Politice, specializarea Relații Internaționale și Studii Europene, de la Universitatea ”Ovidius”. La doar 31 de ani, tânăra face parte din lumea modei internaționale de peste 10 ani și în cariera ei a reușit să colaboreze cu mai multe branduri renumite și să apară în reviste de fashion importante. De asemenea, ea a participat și la cele mai importante Săptămâni ale Modei din lume în Roma, Singapore, Shanghai, Beijing, Hong Kong, Atena și Dubai.

Citește și: Cine este Anca Țurcașiu. Biografie: Vârstă, studii, carieră, familie

Tânăra de o frumusețe remarcantă și cu trup de zeiță se mândrește cu faptul că vorbește fluent trei limbi străine, respectiv engleză, franceză și spaniolă.

Citeste si: Armin Nicoară și Claudia Puican au împlinit un an de căsnicie! Ce mesaje și-au transmis cei doi: „Într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri”- kanald.ro

Citeste si: UPDATE/FOTO/VIDEO- O tânără a fost descoperită decedată pe o plajă din Mamaia. Ea a fost văzută de mai mulți trecători care au apelat 112: „S-ar fi putut întâmpla peste noapte”- stirilekanald.ro

„Iuliana Matei este una dintre cele mai frumoase, ambițioase și inteligente  ambasadoare ale frumuseții  delegate de către agenția noastră, în cei peste 23 ani de activitate.

Fiind un model profesionist cu o experiență îndelungată la nivel internațional, Iuliana are frumusețea, carisma, inteligență și calitățile necesare pentru a reprezenta și de a aduce un loc cât mai bun pe podium”, a spus Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agenției ExclusivEvent și președintele Miss Multiverse România.

Victoria Iulianei Matei la Miss Multiverse 2023

Iuliana s-a mutat de câțiva ani la Paris și deși se împarte între capitala franceză și casă, încă își face timp pentru pasiunile ei, printre care se enumeră înotul, yoga, gătitul și drumețiile montane. Modelul a declarat că este foarte mândră de reușita sa și își dorește să câștige concursul de frumusețe.

„Sunt extrem de bucuroas ă c ă am c â ș

tigat titlul Miss Multiverse Rom â nia 2023 ș i m ă simt extrem de onorat ă s ă î mi reprezint ț ar ă î n competi ț ia interna ț ional ă de frumuse ț e. Realizare dincolo de frumuse ț e « Achievement beyond beauty » este mottoul acestei competi ț ii, deoarece abilit ăț ile ș i realiz ă rile participantelor conteaz ă mai mult dec â t fumusetea fizic ă.

Citeste si: „Ieri am avut un incident destul de neplăcut, dar nu sunt pregătită încă să vorbesc.” Ce i s-a întâmplat Ioanei Ginghină, la puțin timp după nuntă- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO- Acuzații tulburătoare. Mai mulți copii ar fi fost bătuți de educatoare- stirilekanald.ro

Citeste si: Au apărut detalii cutremurătoare care ar juca un rol important în aflarea cauzei morții tinerei care a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia- radioimpuls.ro

Responsabilitatea pe care o am în acest moment m ă ambi ț ioneaz ă ș i m ă motiveaz ă pentru a da tot ce am mai bun î n speran ț a c â ș tig ă rii marelui titlu interna ț ional î n Punta Cana( )”,  a transmis Iuliana la final de concurs.

Citește și: Pe ce dă Ilinca Vandici cei mai mulți bani?! Prezentatoarea s-a lăudat cu investiția ei: „Am o colecție uriașă”

Concursul internațional de frumusețe se desfășoară în acest an în perioada octombrie-noiembrie, în Punta Cana. Activitățile zilnice și marea finală se vor transmite în format reality show pe mai multe televiziuni internaționale. Miss Multiverse este una dintre cele mai importante competiții de frumusețe la nivel mondial, la care participă în fiecare an modele din aproape 40 de țări.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum stau, de fapt, lucrurile între Viviana Sposub și George Burcea? Fosta prezentatoare TV i-ar fi cerut actorului să se schimbe, pentru a-i oferi o nouă șansă: „Au făcut un...

Carmen Tănase a vorbit fără perdea despre noul film în care va putea fi văzută! Actrița nu este pe deplin mulțumită de interpretarea sa: „Aș fi putut să mă așez mai bine în...

Cel mai înspăimântător sunet din lume a fost reprodus. Era folosit la sacrificiile umane

Armin Nicoară și Claudia Puican au împlinit un an de căsnicie! Ce mesaje și-au transmis cei doi: „Într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri”

Un matematician celebru spune că lumea riscă să fie anihilată din cauza a cinci oameni

„Minunată, o fată așa cum mi-am dorit de la viață, să am lângă mine.” Ce a declarat Marius Elisei despre noua sa relație

Cauza morții actorul Michael Gambon, celebru pentru rolul Dumbledore din filmele Harry Potter

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies