joaquin bonilla biografie

Cum a fost viața pentru Joaquin Bonilla

Vedete

Cine este Joaquin Bonilla? Biografie: vârstă, studii, carieră. Află totul despre mexicanul de la America Express

Biografie Joaquin Bonilla. Vârstă, viața personală și experiențele profesionale pe care bărbatul le-a trăit.

Biografie Joaquin Bonilla. Vârstă, viața personală și experiențele profesionale. Află tot ce trebuie să știi despre Joaquin Bonilla.

Biografie Joaquin Bonilla

Joaquin Bonilla a reușit să acumuleze o vastă experiență în domeniul în care activează, în cei 52 de ani de viață. Este originar din Ciudad de Mexico și a absolvit Universidad Autonoma Metropolitana în 2000. 

Una dintre cele mai grele perioade din viața lui a fost criza din Mexic.

Efectele crizei din perioada 1990-1994 au venit asupra situației financiare a familiei sale, iar din aceste neînțelegeri, părinții lui au decis să divorțeze. Tatăl lui era din Costa Rica și se trăgea dintr-o familie bogată, în timp ce mama sa era mexicană. De atunci, tatăl lui a plecat de acasă și l-a părăsit. 

Bonilla a povestit despre etapele prin care a trecut pentru a depăși episodul dureros, iar unul dintre acestea a fost chiar frecventarea cluburilor și locurilor unde se organizau mari petreceri și unde a cunoscut o mulțime de oameni influenți.

Tot în perioada respectivă și-a cunoscut prietenul care l-a ajutat să se angajeze într-o agenție faimoasă de publicitate.

Citeste si: Puya Biografie. Află totul despre viața celebrului cântăreț. Vezi care este numele său din buletin

joaquin bonilla biografie

Cum a fost viața pentru Joaquin Bonilla

[Sursa foto: https://www.instagram.com/joaquinbonilla/?hl=en]

Cum și-a început cariera Joaquin Bonilla

Înainte să termine facultatea, s-a gândit că este momentul să țintească mai sus, să-și depășească limitele. Astfel, a început să predea design grafic la o școală, iar mai târziu avea să înceapă călătoria vieții lui. 

Citeste si: Ioana Blaj Biografie: Vârstă, studii, carieră, familie. Află totul despre celebra actriță

Experiența pe care a acumulat-o în timpul în care a lucrat la agenția de publicitate l-a ajutat să-și proiecteze propriul drum. A ajuns în România în 2022 și a căutat un post de director de creație cu experiență internațională. România a devenit țara sa de suflet, unde a și rămas și a creat un brand care a atras atenția multor companii de renume. 

Așadar, Joaquin Bonilla a ajuns unul dintre cei mai cunoscuți Executive Creative Director, firma lui făcând campanii de publicitate pentru ndustria FMCG, mâncare, auto finanțe, bănci.

Sursa: stiridirecte.ro