Cine este Kubra Alexandra de la Burlacul 2021. Andi Constantin a eliminat-o rapid pe noua concurentă

Cine este Kubra Alexandra de la Burlacul 2021. Concurenta a venit în emisiune cu acordul mamei sale.

Kubra Alexandra de la Burlacul 2021
Kubra Alexandra de la Burlacul 2021[Sursa foto: Instagram]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Kubra Alexandra de la Burlacul 2021. Noua concurentă a fost eliminată rapid de Andi Constantin, însă nu înainte de a avea un single date împreună.

Cine este Kubra Alexandra de la Burlacul 2021

În cea de-a opta ediţie din Burlacul 2021 şi-a făcut apariţia o nouă concurentă la cocktail party. Tânăra concurentă a venit însoţită de mama sa, care a avut o discuţie cu Andi Constantin, ca să vadă dacă Burlacul este potrivit pentru fiica ei. După ce femeia şi-a dat acordul, a apărut şi Kubra Alexandra în peisaj.

Citeste si: Cine este Melissa, noua concurentă de la Burlacul 2021. Turcoaica a avut primul date cu Andi Constantin

Mama Kubrei Alexandra de la Burlacul 2021
Mama Kubrei Alexandra de la Burlacul 2021[Sursa foto: Captură TV]

Doamna Aylin Daniela a venit în emisiune ca să i-o prezinte Burlacului pe fiica sa, Kubra Alexandra, care are 27 de ani şi este model.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Mama Kubrei este din Tulcea, dar locuieşte în Turcia de 30 de ani.

Aylin Daniela a mărturisit că ea a fost cea care a contactat echipa emisiunii pentru a o înscrie pe fiica sa în competiţia pentru inima Burlacului.

Kubra Alexandra şi Andi Constantin au avut prima discuţie, care a decurs natural şi într-un mod plăcut. Astfel că la ceremonia trandafirului, Kubra a primit un trandafir din partea Burlacului şi a intrat în casa fetelor.

Citeste si: Cine este Dominique Nuţă de la Burlacul 2021. Concurenta a refuzat să plece din emisiune, atunci când Andi Constantin a eliminat-o

Kubra Alexandra de la Burlacul 2021
Kubra Alexandra de la Burlacul 2021[Sursa foto: Captură TV]

Kubra Alexandra, eliminată la de Burlacul 2021!

Kubra Alexandra a fost eliminată de la Burlacul 2021 în cea de-a zecea ediţie a emisiunii. Andi Constantin şi-a motivat alegerea făcută, după ce nu i-a oferit celei mai noi concurente "trandafirul salvator".

„Vreau să știți că sentimentele nu sunt întotdeauna la fel, sunt diferite. Fiindcă și oamenii sunt diferiți.

Bineînțeles că la baza unei relații trebuie să existe iubire. În seara asta aleg să nu păstrez lângă mine o persoană minunată, un om frumos”, aşa şi-a început Burlacul discursul de la ceremonie, după care a început să ofere trandafirii celor 8 fete care au rămas în competiţie pentru el. Însă, Andi Constantin a oferit trandafirul doar la şapte dintre fete, cea de-a opta, adică Kubra, nu a primit trandafirul.

Citeste si: Kubra Alexandra, eliminată la de Burlacul 2021! Andi Constantin: "Știu că nu aș avea sau nu am avea un viitor comun"

„Știu că nu aș avea sau nu am avea un viitor comun. Îmi este mai ușor în seara asta pentru că în fata respectivă nu am găsit un lucru vital mie și necesar relației noastre. Deși m-am înțeles bine cu toate fetele pe care le-am eliminat, atenția mea este pe ceea ce aș vrea să construiesc cu ele și nu doar pe faptul că ne înțelegem bine din punct de vedere uman. Nevoile mele într-o relație sunt mai importante decât această simpatie umană dață de o anumită persoană. Fata pe care urmează să o elimin este o persoană care provine dintr-un alt mediu și care are o altă mentalitate, este foarte deschisă și foarte autentică și asta mi-a plăcut foarte mult la ea. Dar indiferent cât de mult apreciez aceste calități la ea, nu pot trece cu vederea motivul pentru care am propus eliminarea. Într-o relație contează foarte mult și atracția fizică, nu aș putea să fiu ipocrit. Deși îmi este foarte dragă, nu există această atracție, această chimie și cred că, dacă am încerca să construim ceva, atunci nu ar fi pe baze solide. Nu cred că acea atracție se poate construi”, a dezvăluit Andi Constantin, la finalul Ceremoniei Trandafirului.

Aşadar, Kubra Taskiran a fost eliminată de la Burlacul 2021 în episodul 10 din sezonul 6, difuzat pe 13 mai 2021.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Concurente Burlacul 2021! Vezi cine sunt cele 5 concurentele care au rămas în competiţie alături de Andi Constantin FOTO UPDATE

Cine este Melissa, noua concurentă de la Burlacul 2021. Turcoaica a avut primul date cu Andi Constantin

Cine este Simona Bălăceanu de la Burlacul 2021. Andi Constantin a sărutat-o pe frumoasa brunetă

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Aceste mașini vor fi INTERZISE! Lovitură pentru milioane de români

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies