Cine este Kubra Alexandra de la Burlacul 2021. Andi Constantin a eliminat-o rapid pe noua concurentă

Cine este Kubra Alexandra de la Burlacul 2021. Concurenta a venit în emisiune cu acordul mamei sale.

Kubra Alexandra de la Burlacul 2021
Kubra Alexandra de la Burlacul 2021[Sursa foto: Instagram]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Kubra Alexandra de la Burlacul 2021. Noua concurentă a fost eliminată rapid de Andi Constantin, însă nu înainte de a avea un single date împreună.

Cine este Kubra Alexandra de la Burlacul 2021

În cea de-a opta ediţie din Burlacul 2021 şi-a făcut apariţia o nouă concurentă la cocktail party. Tânăra concurentă a venit însoţită de mama sa, care a avut o discuţie cu Andi Constantin, ca să vadă dacă Burlacul este potrivit pentru fiica ei. După ce femeia şi-a dat acordul, a apărut şi Kubra Alexandra în peisaj.

Citeste si: Cine este Melissa, noua concurentă de la Burlacul 2021. Turcoaica a avut primul date cu Andi Constantin

Mama Kubrei Alexandra de la Burlacul 2021
Mama Kubrei Alexandra de la Burlacul 2021[Sursa foto: Captură TV]

Doamna Aylin Daniela a venit în emisiune ca să i-o prezinte Burlacului pe fiica sa, Kubra Alexandra, care are 27 de ani şi este model.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Mama Kubrei este din Tulcea, dar locuieşte în Turcia de 30 de ani.

Aylin Daniela a mărturisit că ea a fost cea care a contactat echipa emisiunii pentru a o înscrie pe fiica sa în competiţia pentru inima Burlacului.

Kubra Alexandra şi Andi Constantin au avut prima discuţie, care a decurs natural şi într-un mod plăcut. Astfel că la ceremonia trandafirului, Kubra a primit un trandafir din partea Burlacului şi a intrat în casa fetelor.

Citeste si: Cine este Dominique Nuţă de la Burlacul 2021. Concurenta a refuzat să plece din emisiune, atunci când Andi Constantin a eliminat-o

Kubra Alexandra de la Burlacul 2021
Kubra Alexandra de la Burlacul 2021[Sursa foto: Captură TV]

Kubra Alexandra, eliminată la de Burlacul 2021!

Kubra Alexandra a fost eliminată de la Burlacul 2021 în cea de-a zecea ediţie a emisiunii. Andi Constantin şi-a motivat alegerea făcută, după ce nu i-a oferit celei mai noi concurente "trandafirul salvator".

„Vreau să știți că sentimentele nu sunt întotdeauna la fel, sunt diferite. Fiindcă și oamenii sunt diferiți.

Bineînțeles că la baza unei relații trebuie să existe iubire. În seara asta aleg să nu păstrez lângă mine o persoană minunată, un om frumos”, aşa şi-a început Burlacul discursul de la ceremonie, după care a început să ofere trandafirii celor 8 fete care au rămas în competiţie pentru el. Însă, Andi Constantin a oferit trandafirul doar la şapte dintre fete, cea de-a opta, adică Kubra, nu a primit trandafirul.

Citeste si: Kubra Alexandra, eliminată la de Burlacul 2021! Andi Constantin: "Știu că nu aș avea sau nu am avea un viitor comun"

„Știu că nu aș avea sau nu am avea un viitor comun. Îmi este mai ușor în seara asta pentru că în fata respectivă nu am găsit un lucru vital mie și necesar relației noastre. Deși m-am înțeles bine cu toate fetele pe care le-am eliminat, atenția mea este pe ceea ce aș vrea să construiesc cu ele și nu doar pe faptul că ne înțelegem bine din punct de vedere uman. Nevoile mele într-o relație sunt mai importante decât această simpatie umană dață de o anumită persoană. Fata pe care urmează să o elimin este o persoană care provine dintr-un alt mediu și care are o altă mentalitate, este foarte deschisă și foarte autentică și asta mi-a plăcut foarte mult la ea. Dar indiferent cât de mult apreciez aceste calități la ea, nu pot trece cu vederea motivul pentru care am propus eliminarea. Într-o relație contează foarte mult și atracția fizică, nu aș putea să fiu ipocrit. Deși îmi este foarte dragă, nu există această atracție, această chimie și cred că, dacă am încerca să construim ceva, atunci nu ar fi pe baze solide. Nu cred că acea atracție se poate construi”, a dezvăluit Andi Constantin, la finalul Ceremoniei Trandafirului.

Aşadar, Kubra Taskiran a fost eliminată de la Burlacul 2021 în episodul 10 din sezonul 6, difuzat pe 13 mai 2021.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Concurente Burlacul 2021! Andi Constantin va alege una din cele trei finaliste

Cine este Melissa, concurenta de la Burlacul 2021. Concurenta este una din finalistele competiției

Cine este Simona Bălăceanu de la Burlacul 2021. Frumoasa brunetă a ajuns în finala comnpetiției

Horoscop Zilnic Sâmbătă 31 Iulie 2021: Racii sunt încurajați să analizeze punctul la care au ajuns în acest moment în viață și să vadă dacă sunt mulțumiți cu ceea ce au

Oana Sîrbu aruncă bomba despre COVID-19. Toată România trebuie să știe

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Gina Pistol l-a scos din minți pe Gigi Becali. Abia acum s-a aflat adevărul care a ruinat viața unui om

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies