Cine este MAGITOT, finalistul de la Românii au Talent 2021, sezonul 11. Concurentul: „Când eram mic voiam să fiu căruţaş!”

Cine este MAGITOT, semifinalistul de la Românii au Talent 2021. Concurentul participă pentru a doua oară la emisiune.

MAGITOT, semifinalistul de la Românii au Talent 2021
MAGITOT, semifinalistul de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este MAGITOT, semifinalistul de la Românii au Talent 2021. Concurentul a câştigat Premiul pentru Originalitate la Românii au Talent 2019. 

În a doua semifinală live de la Românii au Talent 2021 vor performa următorii concurenţi: Dean Bowman, Dorinel şi Costel Cutiuţă, Maria Rădeanu, Magitot, Simion R Ştefan, Cosmin Adrian şi Louise, Elena Gatcin, Raisa Chiribuţă. Art of Robots, Ruslana Krutas, Remi Martin şi Filip Cioc. 

Cine este MAGITOT, semifinalistul de la Românii au Talent 2021

Magitot a revenit la Românii au Talent, sezonul 11, cu un număr spectaculos de magie îmbinată cu momente de stand up comedy. Actorul, Marius Drăguș, care îi dă viață lui Magitot, nu este străin de scena de la Românii au Talent. Acesta a mai participat la emisiune în anul 2019 când a și câștigat Premiul de Originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

Citeste si: Cine este Bianca Purice, semifinalista de la Românii au Talent 2021. Alexandra Dinu: "E super talentată"

MAGITOT, semifinalistul de la Românii au Talent 2021
MAGITOT, semifinalistul de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

”Eu sunt Magitot și am venit să mă înscriu la Românii au Talent. Am mai fost acum doi ani și am luat premiul de originalitate și mi-a plăcut atât de mult că am vrut să revin”, a spus Magitot în preselecţii.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Juraţii au decis ca Magitot să fie printre cei 24 de concurenţi, care vor performa în cele două semifinale live de la Românii au Talent 2021.

Cine sunt Duo Turkeev, semifinaliştii de la Românii au Talent 2021. Florin Călinescu: "Toată familia să vină în semifinală"

MAGITOT, semifinalistul de la Românii au Talent 2021
MAGITOT, semifinalistul de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Marius Draguș a câștigat Premiului de Originalitate Românii au Talent 2019

Marius Drăguș  a fost votat drept cel mai original concurent de la ultima ediție a show-ului Românii au Talent 2019. Magitot a plecat acasă cu premiul în valoare de 10.000 de euro, fiind ales câștigător de către public.

„A fost o super experienţă şi îmi pare foarte rău că s-a terminat. Sper să mai am ocazia să mă întâlnesc cu această echipă minunată. Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat, părinţilor mei, familiei, prietenilor mei. Nu mă aşteptam să câştig, a fost o surpriză, sunt extrem de fericit“, a spus Magitot, după ce a câștigat.

Citeste si: Cine este Daria Batschi, FINALISTA de la Românii au Talent 2021, sezonul 11

Românii au Talent 2021
Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Cine sunt finaliştii aleşi în prima semifinală Românii au Talent 2021

Din cei peste 300 de concurenţi, doar 24 de concurenţi au ajuns în cele două semifinalele live de Românii au Talent 2021. ZECE dintre aceştia au trecut direct în semifinale, fiindcă au primit Golden Buzz din partea unui jurat sau prezentator, iar ceilalţi 14 semifinalişti au fost aleşi riguros de către juraţii şi prezentatorii emisiunii.

În prima semifinală live de la Românii au Talent 2021 au performat următorii concurenţi: Dragoş Pădeanu, Bianca Purice, Sara Şmighelschi, Acro Mystic Duo, Duo Turkeev, Rianna Rusu, Andrii și Bogdan Kalashnyk, Narcisa Ungureanu, Ana Maria Mărgean, Daria Batschi Beleca, GIM şi Rareş Trufea.

Însă, doar CINCI dintre aceştia au câştigat un loc în marea finală a emisiunii şi vor avea şansa de a pune mâna pe marele trofeu în valoare de 120. 000 de euro. 

Cei CINCI FINALIŞTI votaţi în prima semifinală live de la Românii au Talent 2021 sunt: Duo Turkeev, Daria Batschi Beleca, Ana Maria Mărgean, GIM şi Rareş Trufea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine sunt Duo Turkeev, FINALIŞTII de la Românii au Talent 2021, sezonul 11

Cine este Narcisa Ungureanu, finalista de la Românii au Talent 2021, sezonul 11. Concurenta a primit wild card din partea juraţilor

Concurenţi semifinala Românii au Talent 2021! Cine sunt cei 24 de CONCURENŢI care vor participa în galele live din sezonul 11 FOTO

Oana Cuzino a renunțat la emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?”

Veste ȘOC despre CAPATOS! Anunțul cutremurător a venit CHIAR ACUM

Mirela Vaida pleacă de la Antena 1. De ce a luat această decizie și unde merge. A vrut să știe toată lumea de la ea

Bombă! Adevărul despre Toni Iuruc. Poate fi dovada unei despărțiri? Ce ascunde „omul de afaceri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies