Cine este medicul care a anticipat că Șerban Huidu va suferi un accident la schi? ”Se uita la un nebun cum schiază”! I se spune ”Doctor Wake”

Șerban Huidu a povestit că există un om care i-a ”prezis” că va avea parte de un accident de schi. Este vorba despre un medic celebru.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Șerban Huidu a recunoscut că ”mergea ca un nebun” pe pârtia de schi până să sufere un accident teribil care l-a băgat în comă. Cârcotașul spune că un celebru medic i-a prezis că va avea un accident.

fara descriere

”Pe o pârtie din Poiana Brașov, în 2007, Doru Filipescu se uita la un nebun cum schiază: ”Huidule, tu la mine ajungi”. Din nefericire, Huidu a ajuns la Innsbruck cu un traumatism mult mai grav la cap. Primul om care m-a sunat când am ajuns acasă a fost el: ”Huidule, mai bine ajungeai la mine”, a povestit Șerban Huidu într-o postare pe contul lui de socializare.

fara descriere

Medicul Doru Filipescu este ortoped și a ajutat zeci de sportivi să revină în activitate. El are la activ peste 30.000 de cazuri în chirurgia genunchiului și 5.000 în cea a umărului. De aici și ”gluma” pe care doctorul a făcut-o cu Huidu – ar fi fost mai bine să se lovească la membre, nu la cap.

Citeste si: Șerban Huidu face mișto de greutatea lui: ”60, 80 și 100 kg într-o singură poză. Cu tot cu fum!” FOTO

Citeste si: Șerban Huidu i-a făcut praf pe Irina Rimes și pe artiștii din Moldova! ”Nu mai suport!”

Citeste si: Șerban Huidu, reacție șoc în cazul accidentului lui Mario Iorgulescu: ”Au început. Pe net toți sunt judecători si toți AU DREPTATE”

Ce a spus Mihai Găinușă după accidentul lui Huidu?

fara descriere

Medicul este și el pasionat de sporturi extreme. El conduce o motocicletă și practică ski-nautic, fiind poreclit „Doctor Wake” de catre colegii din clubul care face wakeboarding pe lacul Snagov. El joacă tenis și participă la competiții de enduro. 

Șerban Huidu a suferit în decembrie 2010 un accident la schi în stațiunea austriacă Innsbruck, în urma căruia a intrat în comă. Atunci, Huidu a încercat să evite un grup de copii, a pierdut controlul și s-a izbit frontal de copac. ”Cred că o să scape, mă îngijorează ce o să fie după”, a fost prima declarație de presă pe care Mihai Găinușă, fostul coleg al lui Huidu de la Cronica Cârcotașilor a făcut-o la vremea respectivă.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate