Cine este medicul care a avut grija de Alexandru Arsinel in spital! Actorul a tinut sa-i multumeasca si in conferinta de presa

Alexandru Arsinel a fost externat luni dimineata, dupa o saptamana petrecuta in spital, unde a fost supus si unei interventii chirurgicale.

Autor: C.L.

Dupa o perioada grea, in care si-a ingropat doua prietene, colege de scena, pe Stela Popescu si pe Cristina Stamate, Alexandru Arsinel a ajuns de urgenta la spital dupa ce ar fi suferit un infarct. Medicii de la Spitalul Universitar au decis ca actorului sa-i fie facuta o coronarografie si in timpul acestei interventii i s-a montat si un stent.

Imediat dupa inteventie, managerul spitalului a decis sa dea o scurta declaratie in care a precizat care este starea actorului.

Este vorba despre dr Adriana Nica, nimeni alta decat partenera de viata a fostului primar general Sorin Oprescu.

Medic specialist ATI, Adriana Nica a fost cea care a avut grija ca lui Arsinel sa nu-I lipseasca nimic. De altfel, luni dimineata, inainte de a pleca din spital, actorul a tinut sa-i multumeasca in mod special dr. Nica.

Despre Adriana Nica nu s-au stiut prea multe pana in perioada in care Sorin Oprescu a fost arestat preventiv. In acea perioda, cea care ii era iubita de ani buni fostului primar general a fost mereu in vizita la acesta la Arestul Politiei. Apoi, in februarie, Adriana Nica a fost numita manager interimar al Spitalului Universitar, numire contestata de multi doctori din respectiva unitate spitaliceasca. Ministrul sanatatii, Florian Bodoc a explicat atunci ca numirea este facuta doar pana la organizarea unui concurs pentru functia de manager al spitalului, care nu a avut

loc insa pana acum.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies