Cine este medicul care l-a operat pe Florin Busuioc! Este un rezident, pe cale să devină şomer

Florin Busuioc a fost operat aseară la Craiova, după ce a suferit un infarct pe scenă. El a fost operat de doi tineri medici.

Autor: C.L.

Conform Adevărul, Busu a fost operat de doi medici tineri, Eugen Ţieranu şi Paul Traşcă, dintre care primul este la finalul rezidenţiatului şi este deocamdată şomer, aşteaptând de luni întregi ca la Clinica de Cardiologie să se facă angajări.

Medicii au precizat că starea în care a ajuns actorul la spitalul din Craiova era gravă şi nu putea fi transportat la Bucureşti.

Aşa că au decis ca el să fie operat de urgenţă.

Medicii Eugen Ţieranu şi Paul Traşcă au intrat imediat în sala de operaţie. Alături de ei a fost şi dr. Emilia Goanţă, medic electrofiziolog. Intervenţia a durat 10 minute şi a decurs foarte bine. Cel care a implantat stentul a fost cel mai tânăr dintre medici, Eugen Ţieranu, în vârstă de 30 de ani. Acesta nu este angajat al spitalului, dar a venit imediat de acasă şi a acceptat să intre în sală alături de colegul său, Paul Traşcă.  

Tânărul Ţieranu este rezident în ultimul an, în Bucureşti, iar de la 1 ianuarie 2019 va avea oficial statutul de şomer.
Deşi Spitalul Judeţean din Craiova putea să-l angajeze până acum la Clinica de cardiologie, solicitarea i-a fost refuzată, întrucât scoaterea posturilor la concurs este tergiversată de luni întregi.

După intervenţie, medicii craioveni au declarat că starea lui Busu este bună. 

Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, a făcut declaraţii, în această dimineaţă şi a vorbit atât despre straea actorului, cât şi despre medicii care l-au operat. ”Lucrurile s-au desfăşurat cât se poate de normal. Pacientul a beneficiat de intervenţia medicilor, la timp, a fost resuscitat şi transportat la UPU. A fost un infarct masiv. 

Florin Busuioc a avut parte de cele mai bune îngrijiri la spitalul din Craiova. Medicul rezident despre care se spune că a făcut intervenţia a asistat la această procedură. Medicul despre care se spune că va fi şomer, este rezident în anul cinci. Posturi sunt, se vor scoate la concurs. Lucrurile s-au desfăşurat conform protocoalelor”, a spus Sorina Pintea, pentru Antena 3. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Scandalul pentru care Florin Busuioc şi-a făcut atata sânge rău! Fiul pe care Busu l-a părăsit în copilărie îi aduce acuzaţii grave

AVEM imagini cu momentul terifiant în care lui Busu i s-a făcut rău, în timpul spectacolului de aseară: S-a prăbuşit în culise

Primele informaţii despre starea lui Busu, după ce a făcut infarct! A fost operat de urgenţă

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

Se modifică SALARIUL MINIM! Reguli noi pentru milioane de români. Cine îl va primi

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

A murit omul care a dat lumii o idee genială. E folosită pe toată Planeta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies