Cine este Mihail Kovali, semifinalistul de la Românii au Talent 2022. Mentalistul va performa în semifinala de la Românii au Talent, sezonul 12

Cine este Mihail Kovali, semifinalistul de la Românii au Talent 2022. Iluzionistul a făcut un adevărat spectacol în audiții.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Mihail Kovali, semifinalistul de la Românii au Talent 2022. Mentalistul a făcut spectacol alături de jurați în audiții la Românii au Talent, sezonul 12.

Cine este Mihail Kovali, semifinalistul de la Românii au Talent 2022

Mihail Kovali are 26 de ani și vine din Chișinău, Republica Moldova. Semifinalistul de la Românii au Talent, sezonul 12, este iluzionist, iar numărul pe care l-a prezentat în audiții la Românii au Talent 2022 a fost construit în așa fel încât să participe și jurații emisiunii.

Citeste si: Cine este Elvis Asan, semifinalistul de la Românii au Talent 2022. Concurentul a impresionat jurații cu vocea sa

Mihail Kovali la Românii au Talent, sezonul 12

Mihail Kovali la Românii au Talent, sezonul 12

[Sursa foto: Captură TV]

”Am venit la Românii au Talent cu gânduri pozitive și cu testul negativ. Mă ocup cu arta iluziei de 13 ani și multă lume mă întreabă dacă este ocupația mea sau hobby și eu le zic că este viața mea.

Apropo, eu nu sunt magician, eu sunt mentalist și ”hipnotizator”. Eu arăt cum lumea face trucurile, membrii din juriu o să facă trucul ”,

a spus Mihail la Românii au Talent 2022.

Mihail Kovali a mai participat la Românii au Talent și în 2018, însă nu a ajuns în semifinala concursului.

Citeste si: Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Martina Meola, semifinalista de la Românii au Talent 2022. Smiley și Bartoș au trimis concurenta în semifinală

Mihail Kovali la Românii au Talent, sezonul 12

Mihail Kovali la Românii au Talent, sezonul 12

[Sursa foto: Captură TV]

Mihail Kovali, succes răsunător la Românii au Talent, sezonul 12

Mihail Kovali a primit patru de DA în audiții la Românii au Talent 2022 și s-a calificat în semifinală, după ce i-a uimit de jurați cu abilitățile sale.

”Bravo, Mihăiță! Excelent! Mie mi-a plăcut foarte mult, să știi!”, a spus Bobonete.

”M-ai făcut să râd, m-ai intrigat, m-ai și enervat de vreo două ori, am vrut să apăs și butonul de nervi, adică mă faci prost în față, așa, dar ai reușit să faci un spectacol care pe mine m-a captat foarte mult. Bravo!”, a spus Dragoș Bucur, cu zâmbetul pe buze.

”Aș remarca cât de corect a fost de la început când a spus că el stăpânește arta iluziei, nu a fost vrăjeală, am fost noi vrăjiți, hai să recunoaștem sincer, omul e de senzație, iar momentul este nemaivăzut de mine, nicăieri”, a spus Andi Moisescu.

Cine este Aurel Niamțu, semifinalistul de la Românii au Talent 2022. Andra l-a trimis pe cântăreț în semifinală

Mihail Kovali la Românii au Talent, sezonul 12

Mihail Kovali la Românii au Talent, sezonul 12

[Sursa foto: Captură TV]

Cine sunt concurenţii din semifinala Românii au Talent 2022

Din cei peste 300 de concurenţi, doar 24 de concurenţi au ajuns în cele două semifinalele live de Românii au Talent 2022. Nouă dintre aceştia au trecut direct în semifinale, fiindcă au primit Golden Buzz din partea unui jurat sau prezentator, iar ceilalţi 15 semifinalişti au fost aleşi riguros de către juraţii şi prezentatorii emisiunii.

Cei NOUĂ concurenţi care au fost trimişi direct în SEMIFINALĂ fiindcă au primit GOLDEN BUZZ sunt: Alexandra Croitoru, Gabriela Dincă, Aurel Niamțu, Darius Mabda, Bianca Mihalcea, Martina Meola, Raisa Radu, Alex Dowis și Emanuel Ion.

Cei 15  care au fost aleşi de către juriu şi prezentatori pentru a merge mai departe în SEMIFINALĂ sunt: X-treme Brothers, Alex Furman, Raluca Răducanu, Duo Gemini, DJ Hugo Arthur, Marius Mateș, Ana Maria Mircea, Eva Nicolescu, Sandeep Kale, Ionela Marin, Zametheea, Mihail Kovali, Elvis Constantin Asan, Bianca Ciocârlan și Anamaria Buțurca. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Elvis Asan, semifinalistul de la Românii au Talent 2022. Concurentul deține calități vocale deosebite

Cine este Emanuel Ion, finalistul de la Românii au Talent 2022. Concurentul s-a clasat pe locul 2. Vezi ce premiu a obținut

Cine este Alex Dowis, finalistul de la Românii au Talent 2022. Andi Moisescu: ”Este ceva foarte rar în lumea asta”

"Îmi este foarte greu" Oana Roman, moment de maximă sinceritate. A vorbit despre un subiect dureros pentru ea

Vestea dimineții despre Cătălin MĂRUȚĂ! Este informația momentului despre celebra vedetă de la PRO TV

„M-am umflat tot.” Cum s-a afișat Liviu Vârciu pe rețelele de socializare. Greșeala pe care a făcut-o în vacanță

Cum își BAT JOC PRIMARII de cetățeni. Legea îi OBLIGĂ, dar AMENZILE sunt RIDICOL de MICI

Cine este Alex Dowis, finalistul de la Românii au Talent 2022. Andi Moisescu: ”Este ceva foarte rar în lumea asta”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies